2777
2789
عنوان

باردارا بیاین بگین چند هفته این و وزن نینیتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 113 پست
من ۱۸ رفتم ۲۴۰ بود...الان ۲۶ ام شکمم خیلی بزرگ نشده میخوام برم سونو ببینم چخبره

بسلامتی ایشالا ک همه چی خوبه😍

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
اره نمیدونم چرا برا من انقد زیاد زده😒

فک کنم سونوگرافی اشتباه کرده، یا هفتتو یا وزن نی نیتو

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم سونوگرافی اشتباه کرده، یا هفتتو یا وزن نی نیتو

هفتم درسته با تاریخ پریم دو روز اختلاف داره

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
منم چون ان تی نگفت طاقت نیاوردم ۱۵هفته رفتم

من اخه باید هم سونو سه بعدی هم برا قلبش برم اکو گفتم دیگه گناه داره دوباره برم سونو تا همون ۱۸هفته صبر میکنم

وخدایی که به شدت کافی است....

من ٢١هفته ٤٣٥گرم بود فكر كنم

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
هفته 24 ام... وزنش هفته پیش 900 بود 

۹۰۰😲😲 مطمئنی؟ دیابت بارداری نداری؟ چی میخوری وزن گرفته هزار ماشالا ولی یکم زیاده 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

من اخه باید هم سونو سه بعدی هم برا قلبش برم اکو گفتم دیگه گناه داره دوباره برم سونو تا همون ۱۸هفته ص ...

اره بهتره ۱۸هفته بری