2777
2789

اگه همه نخرن قیمتش پایین میره 

نمیدونم چرا هرچی قیمتش بالاتر باشه مردم ولع بیشتری برای خرید اون محصول دارن 

الان خواهرشوهرم ۱۰۰ تومن داده یه سرویس😏

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ  برنج نیست  که 

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋
ی زمانی گفتن پاشین نخرید ارزون میشه فقط اونا که نخریدن ی کلاه گشاد رفت سرشون😐😐

خب کلا اشتباهه این فکر 

اگه همه نمیخریدن بهتر میشد

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
قیمت جهانیه به نظرم خیلی به تقاضا مربوط نمیشه 

به ارزش پول ماهم بستگی داره 😑

مرغ  برنج نیست  که

کاللی اساسی نیس که 

ولی ولع برای خرید رو درک نمیکنم

خب کلا اشتباهه این فکر  اگه همه نمیخریدن بهتر میشد

اخه قیمتش انچنان ربطی ب خرید نخریدن نداره ب دلاره

دلارم دست منو شما نیس

الان نود درصد پولای مردم تو بورس هست ینی دلاری خرید و فروش نمیشه..قبلا میگفتن دلار نخرید ک گرون نشه

الان میبینی چی بی سرو صدا رفتتتت تا کجا و تا کجاها خواهد رفت؟؟

بنابراین‌هیچی دست مردم نیست

۲تومن داشتم طلا ۵۰۰ بود میخاستم یه چیز کوچیکی بخرم حداقل شوهرم گوشیش شیکست ازم گرفت بهم برگردونه طلا شده ۱ تومن میدونم نداره ک بده چون حقوقشو نمیدن هی این هفته اون هفته میکنن ولی میگه حقوقمم بدن پولتو تیکه تیکه میدم !!