2777
2789
عنوان

با این قیمت طلا بازم کسی هس بره بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست
جاری من

خواهرشوهر من خیلی طلا دوس داره اینقد آویزون میکنه بخودش😂

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
کاللی اساسی نیس که  ولی ولع برای خرید رو درک نمیکنم

اره خب نخرن بزارن شاید بعد انتخابات امریکا ارزون شد 

کسی بدون طلا مگه  مرده ؟؟؟؟؟؟

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قیمتش انچنان ربطی ب خرید نخریدن نداره ب دلاره دلارم دست منو شما نیس الان نود درصد پولای مردم ت ...

آره درسته 

متاسفانه چیزی دست مردم نیس 

کاش اون اصلبپیا فکری بحال ما میکردن😑

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
اره خب نخرن بزارن شاید بعد انتخابات امریکا ارزون شد  کسی بدون طلا مگه  مرده ؟؟؟؟؟؟

بستگی داره این ترامپه نیاد 😑

انتخابات امریکا🤣🤣🤣🤣🤣

اره  امیدمون همونه که ترامپ بره تحریما کمتر شه

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋
بستگی داره این ترامپه نیاد 😑

ترامپه بیاد که دیگه  کارمون تمومه

خواهرشوهر من خیلی طلا دوس داره اینقد آویزون میکنه بخودش😂

دقیقا جاری منم این مدلی من خودمم کم طلا ندارم اما برام مهم نیست هر روز بخوام اضافه کنم اما اون هر  چند ماه باید یه تیکه بخره اونم چی قسطی ، تو یه شرایطی بودن طلبکار اومده بود جلو درشون میگفت من سلام نمی فروشم آبروی شوهرش داشت میرفت همسر من و پدر شوهرم پول طرف دادن 

دقیقا جاری منم این مدلی من خودمم کم طلا ندارم اما برام مهم نیست هر روز بخوام اضافه کنم اما اون هر &n ...

من اصلا درک نمیکنم طلا چرا دوس دارن 

من نه گوشواده میندازم نه دستپند نه گردنبند کلا دوس ندارم 

انتخابات کی هست؟ چی بشه ارزون میشه؟

13 ابان انتخاباته 

بعد ترامپه  و جوبایدن رقیبشه 

بایدن  معاون قبلی  اوباما  بود    که برجام با دولت اوباما امضا شد  

بعدش  بایدن گفته  من پیروز شم به برجام برمیگردم  که تحریمهای نفتی  و بانکی و.... کمتر میشه  

اوباما گفته بود به دولت ایران   با ترامپ  مذاکره نکنید منتظر دولت بعدی بمونید 

من اصلا درک نمیکنم طلا چرا دوس دارن  من نه گوشواده میندازم نه دستپند نه گردنبند کلا دوس ندارم& ...

برای منم مهم نیست هرچی تو دوره عقد خریدن همون انقدر فکر و خیال دارم که وقت غصه خوردن واسه طلا ندارم