2777
2789
عنوان

کبودی بی دلیل پاها

466 بازدید | 21 پست

چندین ساله ازقدیم هست کبود پیدا میشه در پاها بیشتر بعد خوب نیست دوباره میان ..مرتب ازمایش خون میدم ونرمالن ....البته اینم بگم بوده که گلبول سفیدم مثلا 4700 بوده اما علت چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنا نیشگون میگیرن .. اینوالکی نمیگما 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

وای منم یهو میبینم زانو یا قسمت دیگه از پام بنفش و کبود میشه،،،،مدام فکر میکنم جایی زدم و یادم نیست،،،،تا حالا آزمایش ندادم،

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
جنا نیشگون میگیرن .. اینوالکی نمیگما 

واقعا.... آخه شاید بیشتر از 10 ساله اینجور میشن... مادر میگفت به غذای طبع گرم حساسی میزنه بیرون.... نمیدونم نظرتونوجیه

واقعا.... آخه شاید بیشتر از 10 ساله اینجور میشن... مادر میگفت به غذای طبع گرم حساسی میزنه بیرون.... ...

تاحالانشنیدم باغذاکبودبشه.. ولی اینی که گفتموهم دیدم هم شنیدم خیلی..دعاداری همراهت!؟

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
ببین به اینا که علل ماورایی رو دخیل می دونن اعتنا نکن. ممکنه واریس داشته باشی و اینکه پلاکت های خونت ...

بله نرمالن کلیه فاکترهای خون... اتفاقا آخرین همین نیز دارم نرماله

ببین به اینا که علل ماورایی رو دخیل می دونن اعتنا نکن. ممکنه واریس داشته باشی و اینکه پلاکت های خونت ...

اخه پیش اومده تو دست هم بوده البته خیلی کمتر از پا