2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمی خواد من همین اول کاری پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 121 پست

شایدم گفتی توی زندگی مشترک راضی میکنم و فقط به ازدواج و رسیدن به عشقت فکر میکردی، کلا خانما حس مادرانه رو خیلی سخت بتونن سرکوب کننن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دوست ندارهتو این سالها هم ندیدم با بچه ها ارتباطی بگیره خیلی بی حسه بهشون

پولداره؟

اگه پولدارین که تمام پولتون واسه خودتون خرج میکنید و نیاز نیست به فکر اینده ی بچه باشید

اگه هم متوسطید بازم هرچی درمیارین خرج خوشگذرونی و مسافرت و تفریح خودتون میشه

بنظرم منطقیه تصمیمش

🩵🦋

حتما بیکاری دنبال یه هدفی باش چه خبره به این زودی

نه باورت میشه دلم می خواد دیگه سرکارم نرم 

حالا هرکی ندونه فکر می کنه خونه پدری مجبور بودم درحالی که شرایط مالی بابام بهتره از شوهرم 

شایدم گفتی توی زندگی مشترک راضی میکنم و فقط به ازدواج و رسیدن به عشقت فکر میکردی، کلا خانما حس مادرا ...

نه بعضیا اینطوری نیستن 

من بچه هارو دوست دارم، ولی دلم نمیخواد مادر هیچ بچه ایی باشم

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

همسر منم تو نامزدی گفت بچه نداشته باشیم البته الان دخترم ۱۸ سالشه پسرم ۷ سال

اون برای گذشته بود شرایط زندگی ها امروز عوض شده

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

کلا دوست ندارهتو این سالها هم ندیدم با بچه ها ارتباطی بگیره خیلی بی حسه بهشون

متاسفانه وقتی کسی تاکید می‌کنه که نمی‌خوام خیلی کم پیش بیاد راضی بشه مگه اینکه ناخواسته باردار شی که اونم احتمالش کمه