2777
2789
عنوان

بلاک شدن بدون اینکه مزاحم شده باشم

479 بازدید | 19 پست

سلام خانم ها و اقایان سایت لطفا راهنمایی کنید .  چندین ماه پیش با یه آقایی که از قبل قرار ازدواج داشتیم از طرف خود اقا بهم خورد و ایشون خداحافظی کردن و من هم دیگه مزاحمشون اصلن نشدم به هیچ وجه الان بعد این همه مدت بلاکم کرده این کار یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا هر کی نظری داره بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ازدواج کرده و از ترس اینکه یه زمانی بهش پیام ندی بلاکت کرده.

میخواستم پیام بدم تا حالا داده بودم دیگه . اون که منو این همه مدت سر کار گذاشت چحوری تو ۸ماه ازدواج کرد آخه .

میخواستم پیام بدم تا حالا داده بودم دیگه . اون که منو این همه مدت سر کار گذاشت چحوری تو ۸ماه ازدواج ...

عزیزم بیخیالش شو.مهم نباشه برات.کسی که میذاره و میره ارزش یه لحظه فکر کردن بهش رو نداره.

خدایا شکرت.
الان برای منم دقیقا چنین چیزی شده تنها فرقمون اینه که من پسرم.

پس این دختر لابد سنش پایینه و هنوز کامل به بلوغ رابطه نرسیده اذیت میشده بلاک کرده که یا خودش بهت پیام نده یا پیامی از تو نیاد براش یا هر چیزی اگه سنش پایینه ۲۵باشه این نظر صادق تره ولی اگه بالای ۲۵باشه به نوعی بهت بی احترامی کرده ک خواسته حرصت رو دربیاره

پس این دختر لابد سنش پایینه و هنوز کامل به بلوغ رابطه نرسیده اذیت میشده بلاک کرده که یا خودش بهت پیا ...

قشنگ از طریق پیامتون میشه فهمید دختر پخته ای  هستید و کاملا به بلوغ فکری رسیدید.ایشون 20 سالش هست یهو کشید کنار عوض شد الانم زده از همه جا بلاکم کرده انگار من چه پدرکشتگی باهاش داشتم.منم گذاشتم پای بچه بودنش.