2777
2789
عنوان

کنکور 99 و 1400

754 بازدید | 19 پست

سلام... ی سوال داشتم.اینکه من جزومنطقه 3 هستم و وقتی که جواب کنکور میاد رتبه کشوری مهمه یا منطقه 3؟میخام فرهنگیان برم ب خاطر همین دبیر زبان انگلیسی کنکور زبان میخام بدم

چشماش دنیاییه  😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت میشه تراز بالای 6500؟

نه تراز۶۵۰۰سخت نیست ولی بایدخیلی بیشترازاین ترازواوردکه امکان قبولیت بره بالا۶۵۰۰ترازکفشه،اگه یه دانش اموزی ترازش بهترازتوباشه اولویت قبولی بااونه

من رتبه ۳ رقمی منطقه ۲ هستم. اگه سوالی داری بپرس. فرهنگیان بیشتر به ظرفیت استانتون ربط داره. اگه استانتون تعداد زیادی میگیره هر سال و رتبه ات هم خوب بشه احتمالش زیاده که قبول بشی اما سعی کن کنارش واسه رشته خودت یا اگه نخواستی واسه انسانی خوب بخون که تو اون رشته هم شانس قبولی فرهنگیان رو داشته باشی. 

برا فارسی، درسنامه های سیر تا پیاز گاج و جامع خیلی سبز رو خوندم، کتاب درسی رو هم خوب بخون، آخر کتاب قسمت معنی لغات و توضیحات در مورد نویسنده ها و چیزهای دیگه. برا عربی، گاج نقره ای و خیلی سبز، اگه عربی ات خوب نیست، برو کلاس یا جزوه ی ی استاد خوب رو بگیر. برا دینی، کتاب رو باید خیلی خوب بخونی و ارتباط بین آیات و متن رو متوجه بشی، من واسه دینی کتاب های مختلف رو استفاده کردم، قلم چی و خیلی سبز و خط ویژه گاج و لقمه. برا زبان عمومی و تخصصی، کتاب های شهاب اناری و آبی قلم چی و ۵۰۴ و Essential idioms in English و گرامر تخصصی خیلی سبز، سعی کن کلی تست برای ریدینگ بزنی و دایره لغاتت رو وسیعتر کنی.