2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرمو چی بدم؟؟؟

313 بازدید | 48 پست

رفتیم پسرمو ختنه کردمی ۶ماهشه

ولی دونفری با شوهرم رفتیم حتی به مامانم نگفته بودم

اون شبی شوهرم داشت بامادرش حرف میزد شنیدم گفت چرا بیخبر رفتن شوهرمم گفت یهویی تصمیم گرفتیم رفتیم دیگه

حالا اگه مادرشوهرم به من گفت چرا بی خبر رفتین چی بهش بگم؟؟؟تا نیم ساعت دیگه میبینمشون چی بگممم بهشون ؟؟؟که به این مسائل شخصی دخالت نکنن یا حتی سوال پرسید چی شده چه جوریه و از این حرفا چی بگم بهش؟؟؟؟؟

چون میدونم میپرسهههه کمککک

والا ختنه کردن رو که دیگه توی ساز و دوهور نباید کرد خیلی چیز مهمیه 😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد شد؟ درگیرشم که می پرسم

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

چاریم برای پسرش ختنه سورون تو تالار گرفت 😑🤦‍♀️

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶