2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان

154 بازدید | 29 پست

سلام خانما 

من پنجشنبه هفته گذشته سزارین شدم الان تقریبا ۸ روزه 

بعد دو سه روزه که همش بیخودی گریم میگیره اصلا اشکام بند نمیاد

یا همش فکرای منفی تو سرمه 

نکنه بلائی سر بچه بیاد 

نکنه پسرم که بچه اولم هستش و ۶ سالشه کمتر دوسش داشته باشم و بهش کم توجهی کنم 

چون پسرمم یکم شیطونه یکسره دلهره نوزاد و دارم که یه چیزیش نشه 

خلاصه که دلم واسه جفت بچه هام میسوزه وفکر میکنم دارم کم میزارم 

خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره بگه چیکار کنم حالم بهتر بشه 

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

نگران نباش!!  طبیعیه!!  تازه زایمان کردی عذاب وجدان داری که یکوقت بین بچه هات فرق نذاری!! و این نشون می ده چه مادر مهربونی هستی!!

اگه می تونی پیش یه مشاور یا دکتر هم برو تا این حالت ناراحتیت زودتر از بین بره!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوران بارداری زیاد تو خونه تنها بودی؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
نگران نباش!!  طبیعیه!!  تازه زایمان کردی عذاب وجدان داری که یکوقت بین بچه هات فرق نذاری!! ...

با پسرم چطور رفتار کنم ضربه نخوره 

باید مواظب جسم نوزادم باشم و روح و روان پسرم 

آبجیشو خیلی دوست داره اصلا حسودی نداره فقط زیاد بوسش میکنه و دور وبرش می چرخه منم چون این هنوز خیلی کوچیکه با مهربونی به پسرم میگم مواظب آبجی باش 

ولی گریه میکنه میگه من که اذیتش نمیکنم بوسش میکنم دوسش دارم

نگران نباش!!  طبیعیه!!  تازه زایمان کردی عذاب وجدان داری که یکوقت بین بچه هات فرق نذاری!! ...

بعد دوست دارم شوهرم بیشتر پیشم باشه که اونم نیست صبح ۸ میره تا ده شب 

یعنی وقتهایی که هست حالم خیلی بهتره

با پسرم چطور رفتار کنم ضربه نخوره  باید مواظب جسم نوزادم باشم و روح و روان پسرم  آبجیشو ...

چقدر خوبه که دوستش داره!!!  اشکالی نداره بوسش کنه!! فقط خودت از دور مراقبش باش!!  بچه ات تو گهواره یا یه کنار بزار که یکوقت تو بازی و دویدن دست یا پاش لگد نکنه!!

بعد دوست دارم شوهرم بیشتر پیشم باشه که اونم نیست صبح ۸ میره تا ده شب  یعنی وقتهایی که هست حالم ...

منم برای بچه ام همین طور بودم شوهرم که بود انگار خیالم راحت تر بود ولی وقتی نبود استرس داشتم!!!  اما بعد یه مدت که به شرایط عادت کنی استرست هم می ره!!

منم برای بچه ام همین طور بودم شوهرم که بود انگار خیالم راحت تر بود ولی وقتی نبود استرس داشتم!!!  ...

اره دقیقا وقتی هست انگار هیچ غصه ای ندارم

منم یک ماه دیگه بچه دومم به دنیا میاد ای کاش مثل بچه شما بزرگتره نی نی رو دوست داشته باشه!!

ای جان عزیزم 

بزرگتون چند سالشه دختره یا پسر؟

دومی چیه؟