2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی

خوب هستین؟

یکی از دوستای من پژوهشی در مورد سلامت زنان داره. برای این که بتونه کارش رو انجام بده نیاز داره که یه بررسی انجام بده بین تعداد مشخصی از دخترها و زنهای ایرانی و مشکلاتی که احیانا براشون پیش اومده.

اگر چند دقیقه وقت داشته باشین ممنون میشم لطف کنین و به این پرسشنامه جواب بدین و اون رو برای اطرافیانتون هم بفرستین. خیلی این موضوع براش مهمه و خیلی کمک بزرگی بهش میکنین.

https://survey.porsline.ir/s/Ay1TwFrv

ممنونم

بله نتیجه گرفتم 

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید من قراره آی وی اف کنم تو تایپیستتونو دیدم که گفتید ای وی اف کردید دفه اول باردار شدین؟سخته؟

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙏
سلام عزیزم خوبی؟ببخشید من قراره آی وی اف کنم تو تایپیستتونو دیدم که گفتید ای وی اف کردید دفه اول بار ...

فقط باید صبور باشی اگه دفعه اول و دوم نشد خدای نکرده ناامید نشی و راهتو ادامه بدی تا نتیجه بگیری