2777
2789
عنوان

چرا حسم گاهی تغییر میکنه بهش😣🥲

106 بازدید | 8 پست

بعضی وقتا حس میکنم حسم تغییر میکنه گاهی خیلی زیادتره

گاهی کم تر میشه انگار تو شرایط مختلف تغییرمیکنه؟ 

استرس دارم هنوزم بااینکه یکساله عقدیم میترسم از زیرسقف رفتن

چکار کنم؟؟؟ 

چجور مطمئن شم همونه که میخوام یانه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این کاملا طبیعیه ، ما همیشه یه احساس ثابت نسبت به آدم‌های اطرافمون نداریم . گاهی خیلی دوسشون داریم گاهی کمتر گاهی خشم داریم گاهی حتی متنفریم . فقط باید در هر حالت حواسمون باشه که این همون آدمی هست که یه روزایی عاشقش هستم 

به حسایمنفیت دامن نزن. 

برا خودت یه چنل درست کن داخلش روزانه بنویس. ولی فقط چیزای خوبو.اگه جایی میرید اگه کاری برات انجام داده که ذوق کردی هرچیزی. بعد که حست منفی میشع برو مرور کن اونجا. زندگی همینه بالا پایین داره ولی باید همه ی سعی ات رو بکنی که منطقی و با درک باشی. 

🌱

اصلاً اینو علم ثابت کرده که انسان موقعیتگراست یعنی وابسته به اون موقعیتش رفتار می کنه. پس حالا که احساست متغیره چیز عجیبی نیست ولی وقتی ما ازدواج می‌کنیم فقط بر اساس احساس نیست، چون ازدواج سه بعد داره و یک بعدش صمیمیت و احساسه و بعد دیگرش تعهده پس ما باید رو اون تعهد خودمون مانور بدیم و زمانی که احساسمون فروکش کرد منطقی ببینیم چه چیزی باعث شد احساس من پایین بیاد شاید هوا بوده است شاید نمره خودم بود