2777
2789

خیلی ببخشید دخترم صبح ازم پرسید اون چیه که ادم مریض میشه میزنن پشتش گفتم آمپول؟ گفت نه دوستم یه چیز دیگه میگفت گفتم دیگه چیزی نیست من همینو میدونم هی فکر کردم آخر گفتم نکنه شیاف رو میگی گفت اره آره دوستم میگفت مریض شدم مامانم برام شیاف زد آخه این چیه اومده به بچه من گفته من چند بار براش زدم ولی اصلا متوجه نشده حالا امروز ازم توضیح میخواست که این چیه منم گفتم برو دیرت شده از سرم بازش کردم اگه باز پرسید چی بگم اخه کاش روم میشد به معلمشون میگفتم تذکر بده

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

خب براش توضیح بده 

مگه چیه 

وقتی از سرت باز کنی میره سوالشو از دیگران میپرسه و معلوم نیست اونا چه جواب های بدتری بهش بدن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب براش توضیح بده مگه چیه وقتی از سرت باز کنی میره سوالشو از دیگران میپرسه و معلوم نیست اونا چه جواب ...

خب من خوشم نمیاد این چیزا رو یاد بگیره اصلا چرا باید برا بچه من توضیح بده

آخه شیاف با اون چیزا فرق داره 

بگو یه داروعه که برای کسایی که تبشون خیلی بالا میره میزنن تا تشنج نکنن 

همین 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آخه شیاف با اون چیزا فرق داره بگو یه داروعه که برای کسایی که تبشون خیلی بالا میره میزنن تا تشنج نکنن ...

یعنی شما بودی بدت نمی اومد بچت همچین چیزی تو کلاس حرف بزنه؟ من زیاد حساس شوم؟

خب میگم چرا اومده توصیح داده چیزای خصوصی رو از اون ناراحتم

از کی تاحالا شیاف شده چیز خصوصی؟؟ یه حرف نرمال . شما یکم ذهنیتتون سیاه هست . وگرنه مثل اینه یه بچه بگه مریض شدم امپول زدم شربت خوردم و...

وااا .پس نمیدونی دخترت قراره آینده چیا ازدوستاش بشنوه که رویه شیاف اینقدر حساسی .

خدا نکنه حرفای دیگه بزنن وای نترسون منو 

الان  شیاف گذاشتن بده؟؟ شما چرا میخواد بچه رو محدود کنید اون توی جامعس اینم یه دوش درمانه مگه فحش بهش یاد داده اگاهش کنید