صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عنوان پیاز درمانیا بیاین یه لحظه 135 بازدید | 19 پست سلام خوبیدمن پریودم تموم شده و از روز ۵ اوم پیاز درمانیو شروع کردم امروز روز سوم پیاز درمانیه اما دیشب زیر دلم ب شددددددت درد میکرد؟شماهم در طول پیاز درمانی این درد رو داشتید؟؟؟ خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤ 1399/04/26 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 ینی ی نفر نیس ک پیاز درمانی کرده باشه خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
آیلین_جونی عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 2935 من می خوام انجام بدم اومده بودم یاد بگیرم. هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 من می خوام انجام بدم اومده بودم یاد بگیرم. عزیزم ی تاپیک جامع راجبش هس اگه لینکشو پیدا کردم برات میفرستم خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 من ۳ماه انجام دادم دردی نداشت که نتیجه بخش بود برات؟ خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
آیلین_جونی عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 2935 عزیزم ی تاپیک جامع راجبش هس اگه لینکشو پیدا کردم برات میفرستم مرسی عزیزم. هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 پیاز درمانی چیه؟ یک روش کمک باروری ک تمام مشکلات تخمدانو از بین میبره خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
pooone عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2345 عزیرم شاید معدت ریخته بهم.من پیاز درمانی کردم،۲ یا ۳ بار ترشحه تیره هم داشتم.کلا کاره سختی هست.نتیجه هم نگرفتم
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 مرسی عزیزم. عزیزم اینم لینک ک روش کامل پیاز درمانیو گفتهالبته از ی سایت دیگسمشکلت چیه؟https://shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=1506 خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 پیاز درمانی چیه؟ عزیزم این لینکو مطالعه کن اگ دوس داشتی ؛)راجب پیاز درمانیهhttps://shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=1506 خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عزیرم شاید معدت ریخته بهم.من پیاز درمانی کردم،۲ یا ۳ بار ترشحه تیره هم داشتم.کلا کاره سختی هست. نتی ... نمیدونممعدم اصلا درد نمیکنه فقط زیر شکمم درد شدید مثل وقتی پریودم بود خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
پتووتشک عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1250 نتیجه بخش بود برات؟ بله عزیزم پسرم الآن دوسالشه بعد دوماهش پسرم باردارشدم تنبلی داشتم
آیلین_جونی عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 2935 عزیزم اینم لینک ک روش کامل پیاز درمانیو گفته البته از ی سایت دیگس مشکلت چیه؟ https://shiateb.com ... عفونت دارم و زخم دهانه رحم.شاید آخرهای امسال بخوام اقدام کنم. دختر دارم پسر می خوام اگه خدا بخواد.تو همین نی نی سایت دیدم برای همه این چیزها خوبه. هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)