2777
2789

سلام خانوما من ۵ هفته ام وهنوز سونو قلب نرفتم 

وقتی خوابم میچرخم و ازین پهلو ب پهلو دیگ میشم تخمدان راستم میگیره و خیلی تیر میکشه جوری که نمتونم بگردم باید پاشم یا وقتی عطسه میکنم این طبیعیه؟

هرکی مثل من بوده و تجربه داره لطفا راهنمایی کنید 🙏

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همینجوری بودم تا ۳ الی۴ ماهگی

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

اره طبیعیه من این مشکل رو تخمدان چپ داشتم همراه با درد خفیف کلیه که رفتم سونو مشخص شد با بارداری کیست کوچیکی توی تخمدان بوجود اومده 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
طبیعیه عزیزم نگران نباش

جدی خب خدارو شکر ممنون عزیزم لطفا برایذسالم بودن قلبش برام دعا کن

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
طبيعي ترين اتفاقِ ممكنه☺️

خدارو شکر😍 ممنون عزیزم لطفا برام دعا کن🙏

نگران نباش

ممنون عزیزم انشالله هم شما هم من صدا قلب نی نی هامونو بشنویم سالم و سلامت باشن🙏❤

ممنون عزیزم انشالله هم شما هم من صدا قلب نی نی هامونو بشنویم سالم و سلامت باشن🙏❤

انشالله انشالله😍😍

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
طببعیه سونو قلب رو بعد هشت هفته برو زود نری

تو ۷ هفته گفتن اما میخا ۶ برم تحمل ندارم 😥 لطفا برام دعا کن عزیزم