2777
2789
😂😂الهی حالا چی درست کرده بودی😍😂

قرمه سبزی😊

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄😄خیلیم عالی اگ علاقه داری خودت انجام بده کاری نداره 😄

علاقه که دارم ولی بقول شما هم وسایلش گرونه هم باید کلاس برم که تو این شرایط کرونا و اضاع اقتصادی تقریبا محاله

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
علاقه که دارم ولی بقول شما هم وسایلش گرونه هم باید کلاس برم که تو این شرایط کرونا و اضاع اقتصادی تقر ...

ن کلاس نرو منم نرفتم 

نقاشی رو کاغذ با رو سفال فرقی نداره یه طرح از نت بگیر رو سفال پیاده کن شروع کن با گواش رنگ بزن😄 تمام

وسایلش اره دیگ یه بشقاب طراحی کنی برات بیست سی تومن میوفته😜

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
ن کلاس نرو منم نرفتم  نقاشی رو کاغذ با رو سفال فرقی نداره یه طرح از نت بگیر رو سفال پیاده کن ش ...

یعنی فقط گواش بگیرم رنگ مخصوص نداره؟

یعنی فقط گواش بگیرم رنگ مخصوص نداره؟

گواش بگیر روشم باید اسپری فیکسر بزنی 

گواش رنگو جذب میکنه باید بشقاب سفال ک گرفتی قبل از کار کردن یک ساعت داخل تشت اب بندازی بعد کمی ک خیسیش رفت شروع کنی ب رنگ زدن

[QUOTE=146156894]گواش بگیر روشم باید اسپری فیکسر بزنی  گواش رنگو جذب میکنه باید بشقاب سفال ک گرفتی قبل از کار ک ...[/Q

یعنی باید نم داشته باشه درسته؟

[QUOTE=146156894]گواش بگیر روشم باید اسپری فیکسر بزنی  گواش رنگو جذب میکنه باید بشقاب سفال ک گر ...

نمش یکم خشک ک بشه شروع کن ب رنگ زدن خیس نباشه خشکم بشه عیبی نداره چون اب منافذشو میگیره

نمش یکم خشک ک بشه شروع کن ب رنگ زدن خیس نباشه خشکم بشه عیبی نداره چون اب منافذشو میگیره

ممنونم عزیزم😘