2777
2789

بچه م 7 هفته شه، از هفته سوم کولیکش شروع شد اما الان چند روزه خیلی بدطاقتی می‌کنه و شدیدتر شده.

اگرم بلافاصله بعد از شیر خوردن بلندش نکنم، بالا میاره

صبح تا شب گریه و بیتابی می‌کنه

بخاطر کرونا هم میترسم ببرمش مطب

شما مامانا تجربه بخصوصی در این زمینه ندارید راهنماییم کنید؟

من قطره کولیک اید میدادم بهش خوب بود...ننو اگه میتونی واسش درست کن خیلی تو آروم کردنش موثره...یا اینکه بذارینش تو پتو با همسرت تابش بدین بخوابه...از ۳ ماهگی به بعد خودش خودبه خود خوب میشه کولیک یه دورانه...من سر پسرم‌بیچاره شدم ۴ ماهگی خوب شد

مثل دخترمن عزیزم دخترمنم از۱۸روزگیش شروع شددل درداش وگریہ ھای زیادش وخواب نرفتنش من شیرازم دکتری کہ دخترم بردم خداروشکرعالیہ قطرہ کارمینت دادضدنفاخ واسپاسم ودردھست بچہ روآروم میکن وکم کم خوبش میکن وراحت میخواب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس داره کولیک تا ۴ ماهگی خوب میشه.دختر منم دنیا اومد هم کولیک داشت هم رفلاکس.کولیکش ۴ ماهش شد خوب شد ولی رفلاکسش شدید شد که بردمش دکتر براش غذای کمکیش و شروع کرد و راینیتیدین نوشت که خدا رو شکر تا ۷ ماهگیش خوب شد.البته الان دیگه راینیتیدین ممنوع شده ولی غذای کمکی خیلی تاثیر داشت.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

من کولیک ایز و پدی لاکت میدادم

بعد هر شیر خوردن بادگلوش رو بگیر.دفعات شیردهی رو زیاد کن و مقدارشیر خوردن کم.ک بالا نیاره

از لبنیات کمتراستفاده کن غذای نفاخ و ادویه دارنخور.خیار گوجه لوبیا بیسکویت کیک بستنی و اینا نخور ی مدت

واسه کولیک من ب پسرم قطرع کولیکز میدادم عالی بود. بردم دکتر ی قطره ایرانی نوشت اصلا روش تاثیر نداشت تا همش زور میزد. بچه های همکار شوهرم کولیکز میخوردن منم گرفتم. ۵۲ روزگی ام کولیکش کامل خوب شد

رفلاکسم ربط زیادی ب کولیک داره. چون تا وقتی حباب توی معده باشه همش میاره بالا. بعد شیردهی با شکم بندازش رو دستت راهش ببر این کار ب آروغش خیلی کمک میکنه

بچم سه ماه هست مثل آ آتشفشان بالا میاره

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

ممنونم از راهنمایی همتون

منم قطره کولیکز بهش میدم و گاهی اوقات هم گرایپ میکسچر، ولی میگن برای بچه کوچیک زیاد خوب نیست

کیسه آب گرم هم خیلی روش جواب میده اما چند روزه خیلی بیقرار شده 😭گهواره برقی هم براش خریدم اما وقتی درد داره توش نمی‌خوابه و از طرفی هم میترسم عادت کنه بهش