2777
2789
من ۳۵ هستم مجردم تو نی نی سایت انگار همه کم سن و سال عروس میشن شایدم کم سن و سالا عضو نی نی سایت میش ...

اااره فکر کنم حرف دومت درست هستش 

خیلی سن ها پایینه 

حیفه دختر هاس که زود ازدواج کنن 

دختر باید زندگی رو تجربه کنه بعد ازدواج کنه 

من همه ی اموخته هام ماله قبل ازدواجمه و کارم و درامدم ماله اموزش های قبل ازدواجمه 

الانم مادرشدم تسبت به بچه م صبورترم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هم خوبه  به خدا ادم باید جوانی کنه بعد ازدواج کنه  من خیلی خوشحالم که 30سال خودم زن ...

اره به خدا من ك خيلي بهم خوش گذشت مجردي . براي زندگي هيچ وقت دير نميشه. ميدونيد ما ها خانواده هامون تو مغزمون نكردن كه رسالت يه زن ازدواجو بچه اوردنه در عوض ما درس خونديم و يه زن قوي شديم كه به بچه هامون بتونيم خوب ياد بديم

عزیزم الان که تازه ۱۹ سالته..بچه میخای چیکار..برو خوشیتو کن..بگرد.لذت ببر

آخه شوهرم افسره اومدیم جنوب زندگی میکنیم از تنهایی خسته شدیم حداقل یه سرگرمیه بچه

خدایا شکرت بابت ستیا کوچولوم🙏❤🤩
منم ۲۹ سالمه مجردم..منم تعجب کردم انقدر همه سنای پایین ازدواج کردن

منم ۵ روز پیش ۲۹ سالم شد😊

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

اره به خدا من ك خيلي بهم خوش گذشت مجردي . براي زندگي هيچ وقت دير نميشه. ميدونيد ما ها خانواده هامون ...

خوب یسری ازدواجا واسه چندسال پیشه باز طبیعیه..اما اینایی که تازه ازدواج‌کردن با سن پایین خیلی هم دوست دارن زود بچه دار شن...

من خواهر شوهرهام ۳۸ و ۴۰ مجردن الان سن ازدواج رفته بالا اینجا این مدلیه

اخه جالبی اینجاست اینجا همه رنج ۱۶ تا ۱۸ ازدواج کردن به این نتیجه رسیدم جدا اونا که سنشون پایینه و مشغول خونه داری ان بیشتر عضو نی نی سایتن تا ادمایی که تو اجتماع دارن فعالیت میکنن

در کل ان شاءالله همه شاد و خوشبخت باشن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اره به خدا من ك خيلي بهم خوش گذشت مجردي . براي زندگي هيچ وقت دير نميشه. ميدونيد ما ها خانواده هامون ...

دیدم مادرای جوون رو که هم تحصیلات دارن هم قوی هستن ربطش ندید به ازدواج

به قول معروف ازدواج پایان آرزو ها نیست😂

هرچه هستم خدایم داند...

مجرد ها عجله نکنین برای ازداج 

من دیدم سن 37هم عروس شدن بعد 40سالگی مادرشدن 

و شوهره رو روی انگشت میچرخونن 

جوانی کنین و زندگی رو تجربه کنین بعد ازدواج اونم با یک انسااان. یک ادم نه با مردی !

ازدواج کردی؟

بله ۱۱ سال

یک دختر دارم امسال کلاس اول

یک پسر مهر میشه ۳ ساله😊

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭