2777
2789
هفته آینده نوبت دکتر زنان دارم اگه برم اشکال نداره ،آخه نمیدونم کروناست یا نه؟

تا هفته اینده معلوم میشه دوراز جون کردناست یا ن ... ولی ازنظر من نیست  چون کرونا علایمای دیگه هم داره ... من خودم همش همین شکلم .. اتفاقا جنوبم هستم حس میکنم ازباد کولره 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه کرونا گرفتم چون سی تی شوهرم مثبت بود علایم اولش سردرد وسط پیشونی درد زیاد مفاصل درد در پهلوها سرفه خشک اونم صبح ها بعد بیدار شدن امروز هم گلو درد و آبریزش بینی امروز روز سومه که علایم دارم  کلی دارو هم میخورم  

میگن از همه نمیگیرن ،یا نداشته باشی اونجا آلوده بشی ،تست خون هم شنیدم دقیق نیست

استراحت کن مایعات و سوپ بخور اگه مشکلی نداشتی و خوب شدی که هیچ اگه خدای نکرده حالت بد شد نهایتش اینه میری بیمارستان الانم استرس به خودت نده

خرسان شمالی روستاهاش که سیل امده کلا اینجا همین موقع سال بارون میزنه دوهفته بیچاره میکنه کشاورزارو

عه چ جالب اونجا من فکر میکردم گرمسیریه . ما غرب کشوریم و کوهستانی خیر سرمون داریم از گرما شهید میشیم 

میگن از همه نمیگیرن ،یا نداشته باشی اونجا آلوده بشی ،تست خون هم شنیدم دقیق نیست

عزیزم شما برو دکتر زنان حتما بسته شرایطتون دارو میده برای منم اموکسی 500شربت دیفن هیدرامین نوشت ولی من نخوردم با سوپ قرقره آب نمک خیلی بهتر شدم 

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙