2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی فرق کرونا با سرماخوردگی رو نمیدونه؟

من ۷ماهه سرفه میکنم خواهر .

... چندروز گوشام میخاره .. گلومم چندروز خوبه چندروز درده ... کلا توهم کرونا میزنم

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

منم گلوم درد میکنه و گوشامم درگیره و یکم حس میکنم گلوم چرک داره . اینا علائم کروناس؟ لطفا بگین خیلی ...

نه بابا اینا توهم کروناست ... منم همین شکلم ... تازه گلوم همش خلط داره ۷ماهه .. امروز خلط گلوم یکم خون بود نمیدونم چ خاکی ب سر بریزم ... سرفه خلطدارم میکنم 😢😢یعنی ازچیه

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

من ۷ماهه سرفه میکنم خواهر . ... چندروز گوشام میخاره .. گلومم چندروز خوبه چندروز درده ... کلا توهم ک ...

هفته آینده نوبت دکتر زنان دارم اگه برم اشکال نداره ،آخه نمیدونم کروناست یا نه؟

منم دقیقا چندروزه تکوتوک سرفه میکنم گلومم دوروزه صبحا درد میگیره بیشتر. امروز دخترم هم داره سرفه میکنه چشاشم یه حالتیه که وقتی ادم سرمامیخوره انگار خیسه و کوچیکترشده😢