2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه لطفا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 43 پست
پس میخاد حرف بزنه خدا حفظش کنه ماشاالله بهش

مرسی عزیزم آره خیلی تلاش میکنه ولی چرت و پرت میگه نمیفهمم چی میگه هر بچه ای یه جوریه بچه شما ۱۰ ماهگی راه افتاده ولی دختره من فعلا نمیتونه راه بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب خیلی دارن الان بیشتر مجله های نباتو براشون میخرم خیلی عالیه ولی چون دخترم پاره میکنه دم دستم نیست موقعی که میخوابه با پسرم مطالغه میکنیم توش یه عالمه بازی نقاشی شعر سرگرمی داره یه نی نی نبات هم هست وایه بچه های زیر سه سال اونم فوق العادس ولی هر چی از اون خریدم پاره شد پسرم سه سالو نیمشه ولی علاقع داره 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
مرسی عزیزم آره خیلی تلاش میکنه ولی چرت و پرت میگه نمیفهمم چی میگه هر بچه ای یه جوریه بچه شما ۱۰ ماهگ ...

ان شاللع سلامت باشه دوستاش بگی تمرین کن باهاش یا روی پاهای خودت یا شوهرت بذار پاهاش راه بره بعد تاتی تاتی براش بخون یا کمکمش کنه بایسته توپ بدار جلو پاش بگو شوت کن 

.......خدایا شکرت ....

وقتی یه کلمه ای میگی آروم و شمرده بگو پسرم ببین دهنمو، بعد تکرار کن،بعد به اون بگو تکرار کنه.

من اینجوری به دخترم یاد میدم.درسته یکم آروم حرف میزنه اما همه حروف کلمه هارو میگه.

مثلا اولش به آبمیوه می‌گفت آبمینه،اما حالا آبمیوه میگه

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
ممنون لطف کردین  یه سوال نتی خرید میکنین اگه نتی خریدین پارسی که کتاب و وسیله اموزشی خریدین به ...

گاهی نباتو از دیجی میخرم ولی بیشتر از نمایشگاه کتاب و جشنواره هایی که برای بازی و اسباب بازی هست میخرم الان که چند وقته چیز جدیدی نخریدم فقط نبات

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
وقتی یه کلمه ای میگی آروم و شمرده بگو پسرم ببین دهنمو، بعد تکرار کن،بعد به اون بگو تکرار کنه. من ای ...

ممنون اره اولا تند میگفتم ولی الان اروم میگم ممنون از راهنماییت خدا دخترتون حفظ کنه 

.......خدایا شکرت ....
ان شاللع سلامت باشه دوستاش بگی تمرین کن باهاش یا روی پاهای خودت یا شوهرت بذار پاهاش راه بره بعد تاتی ...

اره عزیزم کاردرمانی میکنم تشویقش میکنم راه بره یکی دو هفته هست خیلی فرق کرده یه چند ثانیه وایمیسته وقتی منو میبینه نگام میکنه از خجالت خودشو میندازه زمین زیاد عجله ای ندارم انشاالله تا ۱۸ ماهش کامل راه میفته

گاهی نباتو از دیجی میخرم ولی بیشتر از نمایشگاه کتاب و جشنواره هایی که برای بازی و اسباب بازی هست میخ ...

اهل مرسی میخواستم بپرسم نباتو از کجا گرفتی مرسی حتما میخرم خدا خیرت بده لطف کردی میشه اگه وقت داشتی بگی چیا بازی میکنین باهاش من قایم موشک نقاشی حلقه هوش کتاب توپ بازی شعر اب بازی بادکنک بازی  از این بازیها برج درست میکنم اون خراب میکنه

.......خدایا شکرت ....

منم دغدغه ی شما رو داشتم . تا دو سال و نیم پسرم انگشت شمار کلمه می گفت . از دو سال و نیمگی شروع به گفتن کلمه های بیشتر کرد ولی همه می گفتن چرا جمله نمیگه و چرا گفتاردرمان نمی بری و ....

تقریبا ۳ سالش بود که جمله گفتن رو شروع کرد . الان ۳ سال و دو ماهشه

تو این دو سه ماه اون قدررررر ماشاالله پیشرفت کرده و جمله میگه و حرف میزنه که کلافه میشم . تازه یه حرفها و جملاتی میگه که من توش می مونم از کجا یاد گرفته که این قدر قشنگ و مودبانه حرف میزنه !!!

شما تا ۳ سالگی و حتی میگن ۴ سالگی باید صبر کنین . به خودتون و بچه هم استرس وارد نکنین . اگر خدای نکرده تا اون موقع نتونست خوب و قابل فهم حرف بزنه با گفتاردرمان مشورت کنین

بعضی بچه ها یکدفعه زبون باز می کنن و بلبل زبون میشن

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

منم دغدغه ی شما رو داشتم . تا دو سال و نیم پسرم انگشت شمار کلمه می گفت . از دو سال و نیمگی شروع به گ ...

ممنون لطف کردین اره کم صبرم اطرافیان هم که...

ممنون حالا باز تلاش میکنم انشالله مشکلی نباشه پسر منم بحرف بیاد

.......خدایا شکرت ....
اهل مرسی میخواستم بپرسم نباتو از کجا گرفتی مرسی حتما میخرم خدا خیرت بده لطف کردی میشه اگه وقت داشتی ...

ماهم همینبازیها به علاوه فیلم بالشتها ..اهوی پیشونی سفید الانم هشتک خاله سوسکه

یه سوال دیگه دارم پسرم دبلیو میشینه هر کار میکنم درست نمیشه کسی این مشکل رو داشته اخرش درست نشسته پا ...

من الانم همونجوری میشینم پاهام کج شده دیگه از بچگی 😬😬بلد نیستم چهارزانو بشینم 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018