2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه لطفا بیاین کمک

226 بازدید | 43 پست

سلام ببخشید من یه پسر یکسال و نیمه دارم ولی کلمه های کمی میگه مثل صدای حیوونا  جیک جیک میو میو قو قو قار قار صدای خروس نه کامل ماما مامایی بابا بابایی

?        ددر به به جیز بوف نه بد 

بریم بیا که توی گریه میگه این دوتا فعلو

پا

به بله میگه ببه...

به تاب تاب عباسی میگه باب باب

حالا سوال من اینه اشکال نداره حروف زیاد بلد نیست مثلاً به بله میگه بله یا باب باب 

به لالا یه چی دیگه میگه ل رو نمیگه

ایا بچه های شما همین طور بودن

ایا راهکاری میدونین 

کسی بوده بچش دیربحرف بیاد راهکاری دارین

از لحاظ شنوایی به کوچکترین صدا حساسه 

خودم صداش میکنم جواب میده ولی خونه مادرشوهر کسی صداش کنه بی محلی می‌کنه ایا طبیعیه 

از لحاظ دستوری گاهی گوش میده گاهی نه کاراشم با اشاره میگه 

لطفا راهنماییم کنید ممکنه پسرم بیدار بشه برم میام میخونم

.......خدایا شکرت ....

نه خیلیم عالیه بعضی بچه ها تا چهارسالگی همینا رو به زور میگن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقايسه كردن بچها اصلا كار درستي نيست عزيزم بچها باهم متفاوتن

می‌دونم عزیزم ولی دختر خواهر شوهر خیلی دیر حرف زد و متاسفانه الان که که دوازده سالشه نمیتونه کلمات رو درست استفاده کنه برا همین استرس دارم البته بقیه خونوادشچن زودبحرف اومدن و قشنگ حرف زدن 

من دیگه اطرافم بچه ای نداشتم برا همین می‌خوام بدونم درست بچه من ایا بقیه هم اینجور بودن یا نه مشکلی هست فکری کنم 

.......خدایا شکرت ....

نه اوکیه همون جور که بهداشت میگه عمل کن اگر مشکی داشته باسه اونا بهت میگن در ضمن هیچ بوه ای با بچه دیگه قابل مقایسه نیست حتی خواهر برادرا پسر من تا دوسالگی شعرای بلند میخوند از لحاظ واژگانهم خیلی مسلط بود ولی دخترم نه در حد کلمه حرف میزنه تازه دوسالش تمو شده داره جمله کوتاه میگه یا کلمه های جدید  رو خودش داره یاد میگیره هنوز به پتو میگه خاتو 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

تازه دختر من یه برادر داره که یه سال ازش بزرگتره و همبازین و کلی حرف میزنه کتاب خوندن و اینچیزا دایره وایژگانش رو برای آینده بزرگتر میکنه نه اینکه بهش حرف زدن یاد بده بیشتر کتابهایی که عکسای بزرگ داره و یا آموزش رنگها میوه ها و شغل ها اینارو بگیر کتابهای کوچیک بخر که تو دست خودش جا بشه یا بتونه باهاش ورق بزنه اگره خواستی برات عکس بذارم

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
می‌دونم عزیزم ولی دختر خواهر شوهر خیلی دیر حرف زد و متاسفانه الان که که دوازده سالشه نمیتونه کلمات ر ...

با توجه به حرفاي بهداشت پيش برو اگه خدايي نكرده مشكلي باشه خودشون ميگن بعدم وسواس زياد نداشته باش چون اينجوري خودتو اذيت ميكني عزيزم 

خدا فسقليتو واست حفظ كنه😍

نه اوکیه همون جور که بهداشت میگه عمل کن اگر مشکی داشته باسه اونا بهت میگن در ضمن هیچ بوه ای با بچه د ...

ممنون خدا حفظشون کنه پس اشکال ندارد میگه بله یا باب 

نمی‌دونم چرا حروف دیگه نمیگه حروفش محدود به ب ا ج ی ق هست بیشتر ب ا 

میگم نکنه گوش میانیش مشکل پیدا کرده اینجا هم دسترسی به دکتر ندارم الان هم کرونا شوهرم میگه مشکل ندارع الکی نبر دکتر از بس سابقم خرابه برا چیزای الکی میگفتم ببریم دکتر دیگه گوش نمیده میگه الکی استرس داری برام دعا کنین این بچه بعد از چند سال خدا بهم داده

.......خدایا شکرت ....
با توجه به حرفاي بهداشت پيش برو اگه خدايي نكرده مشكلي باشه خودشون ميگن بعدم وسواس زياد نداشته باش چو ...

ممنون سعی میکنم اره خیلی دارم اذیت میشم تنهایی همش باهاش تمرین میکنم 

.......خدایا شکرت ....

یه سوال دیگه دارم پسرم دبلیو میشینه هر کار میکنم درست نمیشه کسی این مشکل رو داشته اخرش درست نشسته پاهای بچش مشکل ندارع الان 

چه بازیهایی با بچه هاتون میکنین

.......خدایا شکرت ....