2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم کمکم کنید دارم اذیت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3463 بازدید | 132 پست
عزیزم مای ایرانسل میشه؟اگه نصب کنیم جز اون کدی ک براشون میره پاک کنیم نفهمن جور دیگه ممکنه بفهمن؟

نمیدونم 

به نظرم همسر ایشون که سابقه داره وظیفه داره همسرش رو در برطرف کردن شک همراهی کنه ، احتیاج به مخفی کاری نیست رک بگن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دروغ میگه همش قسم میخوره دروغ میگه بهم  منم اصلا بهش اعتماد ندارم دیگه

یه چیز کاملا دوستانه میگم به فرض فهمیدی که چی؟؟حریم میشکنه فقط،بسپار به خدا 

اینبارم مطمئن شدی خب که چی

زندگیتو بکن با خدا معامله کن 

هر چی قرار باشه آشکار بشه خدا خودش پرده برمیداره

خب بعدچه عکس العملی نشون داد؟

وقتی دید فهمیدم همه چی رو بهم گفت یادمه رنگش مثل مرده ها سفید شده بود از اون موقع تاحالا خیلی خوب بوده و سعی کرده جبران کنه ولی اینسری بهش خیلی بد دل شدم مثلا یه بار سرکار بود . موتورشم در خونه بود موقعی که میرفت سرکار یه ساعت مونده بود به پایان ساعت کاریش دیدم موتورش نیست فهمیدم از سر کار زود تر اومده ولی خونه نیومده بهشم گفتم یه دلایلی اورد ک قانع نشدم از اون شبه بهش بیشتر مشکوک شدم 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
 شوهرم یه گوشی دیگه برده بود سر کار و با اون گوشی پیام میداده به طرف من خودمم میدونستم یه گوشی ...

دوستتون مجرد بوده؟

بنظرتون رابطه ای هم داشتن؟

در تاریخ🎀 99/9/9🎀 من به بزگترین و مهمترین آرزوم رسیدم😍خدایا شکرت❤🙏
همه چی رو بهم گفت گفت ک دوستم براش مشکل پیش اومده بوده و کمک میخواسته و برای همین پیامش داده و کم کم ...

اینکه بخوای زیر نظر بگیریش چیزی رو درست نمیکنه جز اینکه داغون تر وعصبی تربشی.تازه مگه چقدر توان داری هرلحظه زیرنظر بگیری برج مراقبت که نیستی.

نمیدونم  به نظرم همسر ایشون که سابقه داره وظیفه داره همسرش رو در برطرف کردن شک همراهی کنه ، اح ...

مرسی.اخه گفتم تا شوهرم خوابه نصب کنم ولی از اینکه بعدپیامی واسش بره بفهمه میترسم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ای بابا 😔 چرا خیانت اخه 

مریضه مگه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یه چیز کاملا دوستانه میگم به فرض فهمیدی که چی؟؟حریم میشکنه فقط،بسپار به خدا  اینبارم مطمئن شدی ...

راس میگی واقعا من اونبارم اصلا پی گیر نیودم و اصلا ن گوشیش یه بار چک میکردم و نه چیزی یهویی به دلم افتاد و دیدم بعله چه خبره خدا واقعا خودش میخواست دستشو رو کنه و چه به موقع دستشو رو کرد ینی اگه اونموقع نفهمیده بودم شاید الان زندگی نداشتم ولی چه کنم ک خیلی بد دل شدم دس خودمم نیس همش اضطراب دارم  همش دلشوره اعصابم خیلی بهم ریخته هم میخوام بشینم گریه کنم 

مرسی.اخه گفتن تا شوهرم خوابه نصب کنم ولی از اینکه بعدپیامی واسش بره بفهمه میترسم

نمیدونم عزیزم 

ولی هیچی بهتر از روراستی نیست 

راحت بگید میخوام مدتی چک کنم شما رو 

بین همسران حریم خصوصی معنا نداره 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ای بابا 😔 چرا خیانت اخه  مریضه مگه

روانین.خدا لعنتشون کنه.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من خیلی واست ناراحت شدم عزیزم‌.الان چه همسرتون پاک باشن چه خدای نکرده خیانت کار این شمایی که داری اذیت میشی و اگر اینجوری ادامه بدی از لحاظ روحی بهم میریزم.

نمیتونی از یه مشاور کمک بگیری؟

دوستتون مجرد بوده؟ بنظرتون رابطه ای هم داشتن؟

نه خاک توسرش شوهر داشت و با یکی بچه کثافط عوضی الهی خدا همیچین ادمایی رو سر راه هیچیکی قرار نده 

مگه واتساپ بروزرسانی کنی پیام قبلی ها میاره 

استارتر بیا بیشتر توضیح بده منم حس خوبی به شوهرم ندارم مخصوصا واتساپ چجوری میتونم پیاماش بیارم ؟؟؟

خدایا هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم من تو شهر غریبم خودت مواظبم باش .