2821
2789
عنوان

💔راهنماییم کنید+ اسکرین

416 بازدید | 38 پست

بچها من با کسی دوستم ۸ ماهی میشه و قصدمون‌ تا حد زیادی خواستنه و خانواده من بسیار سختگیرن‌ و مطمئن نیستم‌ از جواب خانوادم این اقا کار داره و خوبع خلاصه همه رو حدودا رو به خوبیه ولی عادت بدی داره اینه دوست داره روی همه کارام کنترل داشته باشه و من هرکار انجام میدم باخبر باشن خلاصه‌مخصوووووصا بیرون رفتن ولی خودشون نه یهو‌ میرن و میان و من بیخبرم باید خودم زنگ بزنم که اونم شاید جواب نده و بگع دستم بند بوده امشبم همینطور تاالان اصلا معلوم نبود چکارس و کجاس منم باهاش اینطور برخورد کردم راهکار بدین چیکار‌کنم‌ بنظرتون ؟

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینجور ادما به درد نمیخورن فقط خون به جیگرت میکنن کات کن باهاش 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

الان همه میگن کات 

فقط عاقلانه رفتار کن  

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

خیلی اینطوری بده ما یکیو داشتیم تو فامیلمون که دختره خیلی سر تر از پسره بود ولی پسره رو همه کاراش کنترل داشت حتی نمیذاشت با مامانش و دوستای مامانش برن بیرون ،ازدواج کردن کاراش به حدی بود که کم کم دست بزن پیدا کرده بود دختره هم جدا شد

بقیه پیم هاش ویسه که بسبار ریلکس میگفت هرچی دوس دادی بگو بهم معذرت میخام و ... منم فقط بهش گفتم مثل خودت رفتار میکنم تا بدونی این رفتار چه حسی داره و گفت مگه چیکار کردم منم گفتم وقتی تجربه کردی متوجه میشدی 

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
از خونه ی بابات میخوای بزنی بیرون از دوس پسرت اجازه میگیری؟ بابا ولم کن😑

نع باو کی الان گفت اجازه میگیره😂😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز