2777
2789
عنوان

کرونا گرفتیم یعنی؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 75 پست
یعنی بعد دوهفته از شروع علایم امکان نداره کسی از مون بگیره؟؟

بله بعد دو هفته از درمان

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عزیزم کی گفته بچه ها نمیگیرن اون مال اوایل بود که شناخت درستی نداشتن و طبق گفته های دولت چین این حرف ...

نگفتم اصلا نمیگیرن😑😑😑گفتم کمتر میگیرن

من کل خاله هام گرفتن اما بچه هاشون خداروشکر طوریشون نشد و فقط خواهرمن ک ۷ سالشه کمی تب کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ي تحقيقات جديد اومده بود دكتر ميرهادي توي اينستا راجبش حرف ميزد گفت بچه ها خيلي زود ميگيرن ولي ٩٠ ...

خدا کنه. من فک کنم بچه هدی منم رد کردن دوسه روز تب داشتن و آبریزش بینی باداروی دکتر سریع رفع شد

تواین متن نوشته تا ده روز ناقل بیماری هستن. ولیربعضی جاها تا چهل روزم گفتن که ناقل بیماری هستن چه جو ...

بستگی به فرد داره فکنم خواهرم با خانوادش گرفتن شوهر خواهرم تا دو ماه ازمایشش مثبت بود و کرونا تو بدنش فعال این یعنی ناقل ولی خواهرم تا سه هفته کامل خوب شد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
خدا کنه. من فک کنم بچه هدی منم رد کردن دوسه روز تب داشتن و آبریزش بینی باداروی دکتر سریع رفع شد

راستش من مادر بزرگم گرفت عمه و بابامم گرفتن

ازش

دكتر گفت بعد از اينكه خوب شدن تا دو هفته قرنطينه بمونن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
دقیقا۱۷-۱۸ ام بودعروسیشون تا دیروز همه مثبت شدن و دوتاشونم حال خرااااب

ميشه چند روز؟ من تاريخ ندارم

عزیزم کی گفته بچه ها نمیگیرن اون مال اوایل بود که شناخت درستی نداشتن و طبق گفته های دولت چین این حرف ...

همسایه دوستم پسرکوجیکش دوساله بود کرونا کشتش

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺