2777
2789
عنوان

کرونا گرفتیم یعنی؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 75 پست
ببین من یه چیزی از اطرافیانم که کرونا گرفتن کشف کردم اینکه تا وقتی علائمش اشکار نشده خیلی کمتر سرایت ...

ميدوني ي هااا زياد شدم كرونا همينه

همه با خودشون ميگن سرما خورديم حساسيت داريم گرما زده شديم انفلانزا گرفتيم.... اغلب فكر گرفتن كرونا رو هم ندارن

بعد يهو ميبينن كرونا بوده ! و اكثر اطرافيان هم رابطه نزديك داشتن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رعایت میکنیم سرتا پا ضدعفونیذمیکنه خودشو اما از همون لیوان آبه میترسم که احتمالا کار خودشو کر ...

انشالا که نمیگیرین.مامان بزرگ من قبل عید گرفت با داییم ینا یه جا زندگی میکنن هیچ کدومشون نگرفته بودن کلا با مامانمینا وخالمینا ارتباط داشت ولی هیچ کدوم نگرفتن

دوست جونیااا میشه برای آرامش دلم وماشین خریدنم صلوات بفرستین 💜
بچه ها نمیگیرن اوصولا تو خونه ماسک بزنید حتما  نگران نباش بابای من همجوره مریضه خداروشکر خوب ش ...

عزیزم کی گفته بچه ها نمیگیرن اون مال اوایل بود که شناخت درستی نداشتن و طبق گفته های دولت چین این حرفو میزدن حالا که همه دنیا درگیرشن میبینن که بچه ها خوب هم میگیرن 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
یا قاضی الحاجات خودت به هممون رحم کن.فامیلای ما همه تو یه عروسی کرونا گرفتن بعضیاشونم انگار نه انگار ...

چند روز بعد عروسی فهمیدن کرونا گرفتن

دوست جونیااا میشه برای آرامش دلم وماشین خریدنم صلوات بفرستین 💜
تواین متن نوشته تا ده روز ناقل بیماری هستن. ولیربعضی جاها تا چهل روزم گفتن که ناقل بیماری هستن چه جو ...

تا ١٤ روز عزيزم 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
انشالا که نمیگیرین.مامان بزرگ من قبل عید گرفت با داییم ینا یه جا زندگی میکنن هیچ کدومشون نگرفته بودن ...

جالب اینجاس بهمن ماه مادر شوهرم و خواهر شوهرم گرفته بودن منم باردار بودم و پیششون مادر شوهرم حسابی سرفه میکرد فک میکرد سرماخوردگیه منم روبروش بودم و خونشون حسابی شلوغ بود اما هیچکی جز خودشون مبتلا نشدن خدا روشکر

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏
عزیزم کی گفته بچه ها نمیگیرن اون مال اوایل بود که شناخت درستی نداشتن و طبق گفته های دولت چین این حرف ...

ي تحقيقات جديد اومده بود

دكتر ميرهادي توي اينستا راجبش حرف ميزد

گفت بچه ها خيلي زود ميگيرن ولي ٩٠ درصد راحت رد ميكنن