2777
2789

باردار بود سقط شد خواهرشوهرش پایین خون‌شون بود بعد شوهرش خیلی پولدار بود ولی همیشه به بدت ین حالت کتکش. میزد ازدواج دومش بود دختره میگفت مجبورم نمیتونم جدا شم اسم کاربریش monika بود مونیکا ولی ذقیق یادم نمیاد چجوری نوشته میشد عکس پروفایلش یه دختر بچه ی تپل با لباس آبی بوذ کسی یادشه؟؟ کجا رفته؟ اصلا هست الان اگه میشناسینش تگش کنین

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

تقریبا شناختم اره

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا شناختم اره

الان کجاس؟؟ چیشد کاربری جدید داره

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
اینجا انقد از این خانومای بیچاره هست نمونش خودم 

عزیزم بله متاسفانه تو ایران زن خیلی مظلوم واقع میشع 

حالا شما چرا؟؟ 

اخ من مونیکا رو یادمه، حتی خیلی قبل تر از اینکه عضو بشم و فقط خواننده خاموش بودم مرتب تاپیکاشو میدیدم، یه شیش ماهی حداقل میشه که دیگه نیست شایدم بیشتر...

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عزیزم بله متاسفانه تو ایران زن خیلی مظلوم واقع میشع  حالا شما چرا؟؟

ای عزیزم از کجا شروع کنم برات بگم اخرشو میگم که بعد چهارسال زندگی قهرم خونه پدرمم دوماهه نه زنگی زده نه سراغی گرفته هیچی 😔

عزیزم بله متاسفانه تو ایران زن خیلی مظلوم واقع میشع  حالا شما چرا؟؟

من تو عقد جدا شدم

با اینکه نامزد بودیم و هنوز عروسی نکرده بودم خیلی کتکم میزد بیشرف

پارانویید داشت احمق قبولم نمیکرد بیماره

حق طلاق گرفتم طلاقش دادم

دوباره ازدواج کردم خداروشکر شوهرم خیلی باخدا و محترمه و انسانیت داره

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
اخ من مونیکا رو یادمه، حتی خیلی قبل تر از اینکه عضو بشم و فقط خواننده خاموش بودم مرتب تاپیکاشو میدید ...

آره همیشه از همه زندگیش میگفت خیلی دلم براش میسوخت کاش پیداش کنیم ی حالی ازش بپرسیم

من تو عقد جدا شدم با اینکه نامزد بودیم و هنوز عروسی نکرده بودم خیلی کتکم میزد بیشرف پارانویید داشت ...

دستش بشکنه خوب دیگه خدازوشکر آدمی که ظلم ببینه خدا براش جبران میکنه حتما

ای عزیزم از کجا شروع کنم برات بگم اخرشو میگم که بعد چهارسال زندگی قهرم خونه پدرمم دوماهه نه زنگی زده ...

ای وای عزیزم هردو چند سالتوته وسر چی دعواتون شد بچه هم دارین؟؟ 

@moonikaa    

این همون مونیکاس؟؟ فک نکمم

یه مونیکا دیگ هم بود یکسال پیش بیشتر حدوداچندتا تاپیک پربازدیدم شد که با نامزدش و خانوده نامزدش مشکل داشت با اختلاف سنیشون با نامزدش زیاد بود با مادر و برادرش زندگی میکرد از ایشون چی کسی خبر نداره ؟؟

این همون مونیکاس؟؟ فک نکمم

Na

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢