سلام دوستان بچم ۲۰ ماهشه ولی نمیدو نم چرا یهو رو سقف دهنش زبونش لپاش دونه های سفید زده.شیر خوب میخوره ولی غذا کم میخوره نیستاتین خریدم خیلی بدمزست کمی تلخو تند با اب قاطی کردم پودرشو .بچم همشگریه کرد و حالت تهوع داشت اخه چه طوری بهش بدم؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیق یادم نیست4سال گذشته،ولی همون قطره بنفش و هم میزدم به دهانش هم به سینه های خودم،،،،چون دکترش گفت خودتم احتمالا درگیر شده باشی
در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹. آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍 این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞 مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖. کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........