2777
2789
عنوان

کدوم یک از این مبلا قشنگه؟

371 بازدید | 21 پست

واسه جهیزیه م میخوام مبل بگیرم

کرونا نذاشت برم بگردم

شاید اینترنتی بخرم

فعلا اینارو کاندید کردم

عکساشو میذارم

بگید کدومش قشنگه

((البته بدون توجه به رنگ پارچه و چوب بگید

چون رنگ پارچه و چوب قابل تغییره))

و اگه نظری دارید که مثلا فلان مبل، فلان رنگ چوب و پارچه کار بشه بهتره ممنون میشم

خودم دوست دارم دو رنگ باشه

مثلا سبز و قرمز

یا فیلی و قرمز

یا سبز و زرد

با چوب سفید

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

رنگ صورتی و طوسی 

یا سفید و فیلی

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چستر بگیر

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤