2777
2789
عنوان

چرا دستم انقد داغون شده؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4305 بازدید | 110 پست

یمدت اصلا نذار آب و شوینده بخوره بهش دائم دستکش دستت کن و کرم بزن، شبا کرم بزن سلفون یا پلاستیک بپیچ دورش تا صب که خشک نشه، بعد یمدت خوب میشه، کلا ظرف و لباس و آشپزخونه و همه چیو با دستکش بشور ازین ببعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد کلوبتازل بگیر معرکس

من خودم دستام جوری شده بود ک میخارید خون میزد هر جا دکتر رفتم فایده نداشت تا این پماد یکی بهم معرفی کرد دوبار زدم خوب شد

بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد   کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم   بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت   بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن   مطمئن بودم منو انتخاب میکنه    اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود       از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد            اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم.... 

چن ساعت پیش تایپک زدی گمت کردم الان باز دیدم تایپکتو.وای دستاتت دقیقااا مثل چن سال پیش من شده خیلی بده من از چسپ آهن به وجود اومد همه انگشتام درگیرش شدن بعضی وقتا انقد میخاروندم انگشتامو ک خون میومد.فقط توصیه میکنم ظرف نشور دستتم با مایع دیشویی نشور با صابون بچه بشور.بعد یه مدت نمیدونم چطور شد خود ب خود گورشو گم کرد

خدایا شکرت 🌸

سلام شب همگی بخیر

شاید بی ربط باشه ولی توی مایع ظرفشوییت سرکه نریختی؟؟؟؟.

من دو سال پیش به توصیه یه کانال طب سنتی اینکار رو کردم

خدا لعنتش کنه

دستام داغووووووون شد

الان دو سال گذشته با کلی پماد و .... نود درصد خوب شده