2777
2789
عنوان

بچه ها الان یه چیزی فهمیدم بیاید))):

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اون بیشعور منحرفی که اونوقتا بهمون گفت درستش خاکبازیه🤣🤣🤣

اصلا داغونمون کرده بودن با اون شعرهای  مضحکشون😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

پروفایلتوعوض کن خیلی حس بدی میگیرم

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
کلا خیلی مونگول بودیما میگفتیم دسمال من زیر درخت البالو گم شده سواد داری نه نه بیسوادی نه نه

یا اونکه میگفتیم قورباغه مسته مسته میخاد بره فرانسه با دخترا برقصه 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
کلا خیلی مونگول بودیما میگفتیم دسمال من زیر درخت البالو گم شده سواد داری نه نه بیسوادی نه نه

واد این از تاب تاب عباسی هم بدتر بود 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

آخ دخترعموی من کوچیکتر بود یه بار به ولنتاین گفت «بلم تایم»

اصرااااارم میکرد که نه همین درسته 😂

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
ن ندیدم دهه هشتادیا بیشترشون ندیدنش فقط اسمشو شنیدم    

منم ۷۹ ۱۲ روز مونده به ۸۰ ولی دیدم😂😂تازه ما موقع چام چام میخوندیم ددی اما ماساچی بیلیا بیلیا ماساچی😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
آخ دخترعموی من کوچیکتر بود یه بار به ولنتاین گفت «بلم تایم» اصرااااارم میکرد که نه همین درسته ...

این که خوبه دختر عموی من جلوی دوست پسرش به ولنتاین گفت ولنتایم 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .