2777
2789
عنوان

بچه ها الان یه چیزی فهمیدم بیاید))):

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 67 پست
هم بازی بوده 😂

اقا شما خیلی پیشرفته اید کی این چیزارو بتون یاد دادههه ما هیشکی روشنمون نمیکرد 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
قرنطینه داره ب  کجامون میبره

خیلی اگاه شدین😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیشیکم درستشو بمون نگف فک کنم مامان باباهامونم اینجور فک میکردن  

هه فکر کردی اگه بلد بودن وایمیستادن تماشا میکردن؟   

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
نمیدونم طبق چه اصولی شعر های مسخره بچه گیمون رو بهمون اموزش میدادن.هیچ کی هم نمیگفت بابا داری اشتپ م ...

مربیه مهد پسره منم یه سری شعر از خودش در میاورد به بچه ها یاد میداد بعضی از شعرها واقعا چرت و پرت بود و بی قافیه وقتی عم اعتراض میکردیم زیره بار نمیرفت

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

@قمرعقرب_طوری  

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اقا شما خیلی پیشرفته اید کی این چیزارو بتون یاد دادههه ما هیشکی روشنمون نمیکرد  

😂😂

ب حکمتش دل بسپار✨                                      اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨   🎈99/7/7    ‌
تو هم اشتپ میزدی گلم.اون یه چیز دیگه هستش😂😂😂

فقط اون بیشعور منحرفی که اونوقتا بهمون گفت درستش خاکبازیه🤣🤣🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
مربیه مهد پسره منم یه سری شعر از خودش در میاورد به بچه ها یاد میداد بعضی از شعرها واقعا چرت و پرت بو ...

پسرت بزرگ شه تمام تصوراتش از شعر و شاعری نابود میشه 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

تازه اون زیزیگلو هم نمیگفت آسی پاسی دراکولا 😐  میگفت آسی پاسی دراز کوتاه

من دراز کوتاه میشنیدم موقع خوندنش چون ی گوشش کوتاه تر از اون یکی بود😐

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
مرسی.... 🤣🤣🤣 ی عمر تباهی رو گذروندیم با عباس آقا🥴🥴

خواهش میکنم😂😂😂

من دراز کوتاه میشنیدم موقع خوندنش چون ی گوشش کوتاه تر از اون یکی بود😐

اقا اینو چرا من نشنیدم