ساینا_بوس_بوس مدیر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 عنوان بچه ها الان یه چیزی فهمیدم بیاید))): | مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 67 پست تاب تاب عباسی نبودهتاب تاب تاب بازی بوده همه باورای بچگیم نابودشد همه فک میکردن اول مرغه یا تخم مرغ من همش فک میکردم چرا تاب تاب عباسی فک میکردم شاعرش عباسی بوده یا دفه اول عباس سوارتاب بوده براش خوندن هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست 1399/04/25 | 21:19 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 آخ دخترعموی من کوچیکتر بود یه بار به ولنتاین گفت «بلم تایم» اصرااااارم میکرد که نه همین درسته ... منم هنوز اصرار دارم عباس درسته باورم نمیشهههه اصن ب بچه نداشتمم میخام عباسو یاد بدم خودش بزرگ شه با واقعیت ها روبرو شه هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
hossin97 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3859 نگووووو منم همیشه عباسی میشنیدم الانم برا بچه ها میخونم🤧🤧🤧 آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 منم ۷۹ ۱۲ روز مونده به ۸۰ ولی دیدم😂😂تازه ما موقع چام چام میخوندیم ددی اما ماساچی بیلیا بیلیا ماساچ ... ما هم چام چام میخوندیم فقط از زیزی گولو جا موندیم هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
absharetalaiiii عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 2893 بچه ها اینو یادتونه رفتم خونمون دیدم زنم نیست گفتم زنعمو زنمو ندیدی گفت غصه نخور شوهره منم نیست ای وای که چقدر اینو میخوندیم بدونه اینکه معنیشو بدونیم خیلی اوشکول بودیم ننگ بر ما سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 بچه ها اینو یادتونه رفتم خونمون دیدم زنم نیست گفتم زنعمو زنمو ندیدی گفت غصه نخور شوهره منم نی ... من هنو هنگ عباسم منو نابود تر نکنید هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
_nilay عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 99443 آخ منم تا الان فکر میکردم میگفت دراکولا مرسی که روشنمون کردی 😂😂😂خودمم تازه فهمیدم nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...