2777
2789
عنوان

یه اقایی که...

944 بازدید | 114 پست

دوستان یه اقایی که بسیار ادم شخیصی باشه و فامیل دوره باشه و خواستگارم بوده قبلا ولی مگ بش رددادمو باوبکی دیگ نامزد کردم و ازون نامزدمم جداشدم وایشون درجریانه ... تو مناسیت ها اینا بهم پیام میده  و خیلی حدخودشو و حرف اضافه ای هم نمیزنه درحد احوال پرسی  منطورش چیه؟😑

ناگفته نماند که منم بهش بی میل نیستم ولی  درحد خودش ج پیامشو میدم...

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست

لامصبش پیشت گیر کرده😁

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظره چراغ سبزه اگه توام میخوای جوابشو  بده تا شروع شه

احوال میپرسه منم جوابشو میدم باملایمت ولی سر حرفو بلز نمیکنه

اونم ماهی بکی دوبار پیام میده

شاید به اونایی که میشناسه پیام میده 

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
شاید به اونایی که میشناسه پیام میده 

نه با دختر خالم اینام فامیلن اونم مجرده میگ نه...جالبه ادم مقید و مذهبی هستش

چیش😂

همونش دیگه🤣

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
نه با دختر خالم اینام فامیلن اونم مجرده میگ نه...جالبه ادم مقید و مذهبی هستش

این ادا واطوار ها چیه بیاد دوباره خواستگاری کنه .....چرا شما جواب نه دادی....اگه جواب رد دادی چرا باز به پیاماش جواب میدی نامزد نداری الان اما منطقی نیس با کسی زمانی بهش جواب رد دادی و قصددوستی و ازدواج نداری پیامک بازی کنی

دلش پیشت گیر کرده ولی چون جواب رد شنیده روش‌نمیشه دوباره بگه... منتظره تا دوباره وضعیت روبه راه بشه و بیاد...🎊

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

دلش پیشت گیر کرده ولی چون جواب رد شنیده روش‌نمیشه دوباره بگه... منتظره تا دوباره وضعیت روبه راه بشه ...

ابجیمم اینو میگه من کلا خیلی بعدش پیشمون شدم ردش کردم

وقتی پیام داد عید فطرو تبریک گفت کمی حرف زدیم بعدش،گفتم شمارمو ازون موقع دارین گفتش این از معتبر بودن شماست که همچنان شمارتون گوشیم سیوه

ولی میگم مثلا دنبال چه فرصتیه تا بیاد؟؟؟

پروفایل بزار اهای اونی که منو میخای بگیری بیااا اگه نیای یکی دیگه میادا ازما گفتن یود😐🤐😁