2777
2789
عنوان

شور😭

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 76 پست
از ی نمکدون کوچولو  که زیاد نمک نمی ریزه استفاده کن

ازنمکدون؟ممنوووووون تاحالا به ذهنم نرسیده بود

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قاشق کوچیک بزار اونم نصف بریز وقتی شوهرت اومد بگو بچشه و اگه کم داره بهش اضافه کن تا یه مدت اینجوری ...

آره اخه خودم اول میچشم ب نظرم شورنمیاد فک کنم خودم عادت کردم

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
جالبه من تو شیربرنج نمک نمیریزم به جاش زیره می ریزم بعد با خرما می خوریم 

اصلا نمیریزین؟شیربرنجام همچین شورمیشن😐😐خونه خودم بازاشکال نداره یبار خونه مادرشوهرم😭😭😭

😂😂نمک نریز فک کنم دستت خودش نمک دارا 

شدییییید،نمیدونم چ علاقه ای ب نمک داره این دست بی صاحاب شده😂😂😂

منم دوس ندارم مامانم ندارع بابامو آجیم همش سرنمک دعوا دارن آبجیم ک وحشتناک میریزع داشتم‌سوسیس سرخ می ...

منم مشکل نمک دارم،نمیخواستم این حقیقت تلخو قبول کنم ولی چ میشه کرد😂😂😂باید ترک کنم

اره واقعا وقتی اون نمک داره نیازی نیست خودتم بزنی  خب معلومه شور میشه

ممنونممم💚🌹

منم مشکل نمک دارم،نمیخواستم این حقیقت تلخو قبول کنم ولی چ میشه کرد😂😂😂باید ترک کنم

آرع ترک کن خوب نیس برا سلامتیت

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
شما از چی استفاده میکنین برا پیمانه ،قاشق چایخوری یاغذاخوری 

تقریبا یک چهارم قاشق غذا خوری برای ۴ نفر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ