2777
2789
عنوان

شور😭

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمکی که میخوای بریزی تو غذا اول بریز تو یه کاسه جدا بعد نصفش کن بریز.. بعدا اگه دیدی کم نمکه یکم دی ...

🙏❤

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
بدع غذاهاتو آبجیم بخورع🤣😂🤣😂😁😁😁

خودم دوست داشتما ولی شوهرم دیگ توان نداره ادامه بده😂😂😂😂😂😂😂اینو از علاقه ناگهانیش ب ماست متوجه شدم

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
ای بابا  من همیشه غذاهام بی نمک میشن هر چقدرم نمک میریزم میچشم میگم خوب شده میارم سر میز باز ن ...

خوش بحالتتتت حالا الان اوضاع من خوبه؟؟شباهم خواب نمک میبینم

ببین اون قاشق یا پیمانت نمکو کوچیکتر کن...مثلا اگر تو قاشق غذاخوری گذاشتی تو جای نمکت مربا خوری بزار ...

مرسی ،همینکارو میکنم🙏❤

خودم دوست داشتما ولی شوهرم دیگ توان نداره ادامه بده😂😂😂😂😂😂😂اینو از علاقه ناگهانیش ب ماست متوجه ...

منم دوس ندارم مامانم ندارع بابامو آجیم همش سرنمک دعوا دارن آبجیم ک وحشتناک میریزع داشتم‌سوسیس سرخ میکردم ی لحظع سرمو برگردوندم آبجیم توی سوسیس هم ی عالمه نمک ریخ وحشتناک تو غذاش نمک میریزع آبجیم اصن ی وضعی اون یکی خواهرمم روغن دوس دارع مشکلش روغنه تو غذا این دوتا آبجیام کپ همن من تضادشونم یکی مشکل نمک دارع یکی روغن😂😁

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
قاشق خیلی کوچیک بزار توی ظرف نمک و با اون نمک بریز مثلا بیشتر دوتا نشه  یا بالای هود کاغذ بزار ...

آره آخه هی یادم میرفت حالا میرم اون کاغذه رو میذارم

استارتر اگه به غذات رب گوجه فرنگی میزنی دیگه نمک نزن 

واقعا؟آخه رب گوجه هامونم مامانم درست میکنه نمکشم زیاده ،شوهرمم میگف میگفتم مگ میشه دیگ نمک نزنم

یه سیب زمینی از وسط نصف کن بنداز داخلش . شوریشو میگیره . از این به بعد نمک خیلی کم بزن . بی نمک با ...

خودم چون عادت کردم نمیتونم تشخیص بدم،بی نمک باشه بهتره پس؟

نمک نزن زیاد😶😶 شور بود ی سیب زمینی پوست بکن بنداز تو خورشتت شوریشو بگیره

چشم❤🙏

عزیزم قاشق مخصوص ادویه نداری مگه؟؟ی قاشق واسه نمکت‌وردار اندازشو ببین چقد خوبه همیشه همون قد بریز

نه ندارم  باشه حتما❤🙏