2777
2789
عنوان

مهریه

246 بازدید | 24 پست

مهریمو میخواستم بزارم اجرا. رفتم اداره ثبت برای کاراش. گفتن به شوهرت ابلاغ میشه که شما مهریتو گذاشتی اجرا. یه ماهم طول میکشه کارای توقیف املاک و حساب  و....  همسرت برای مهریه. خب آخه یعنی چی؟! از یه ماه قبل یا بیشتر به شوهرم ابلاغ میشه من میخوام پيگير مهریم باشم که شوهرم بفهمه راحت بره انتقال بده سنداشو و اموالشو به نام یکی دیگه بزنه؟! 

اينجا ايران است 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحظه ای که درخواست شما ثبت میشه دیگه نمیتونه سند بنام کسی بزنه و انتقال اموال بده

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
از لحظه ای که درخواست شما ثبت میشه دیگه نمیتونه سند بنام کسی بزنه و انتقال اموال بده

نه بابا اتفاقا منم اینجوری فکر کردم. بعذ گفتن نههه از یه ماه دیگه که ثبت رسمی شه ایشون حق ندارن کاری کنن.خب چرا براش پیامک میزنین در جریانش قرار میدین؟! 

نمیتونه انتقال بده.تو این یه ماه انتقال بده میشه فرار از مهریه و غیر قانونی محسوب میشه

نه بابا اونم گفتن 50 50 هست یعنی میشه برگردونی ولی احتمالش خیلی کم هستش و دادگاه بازی داره شایدم نشه. یعنی کلا کشکککک. 

نه بابا اتفاقا منم اینجوری فکر کردم. بعذ گفتن نههه از یه ماه دیگه که ثبت رسمی شه ایشون حق ندارن کاری ...

عه واااااا

میری درخواست میدی تازه یکماه بعد ثبت رسمی میکنن ؟

من فکر کردم همون لحظه درخواست ، ثبت میکنن 

چه مسخرههههه

خداوکیلی ببین چقد طرف مردها هستن

عوضیا

اه

حالم بهم خورد

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
این چه مدلشه. اصلا بگن مهریه تعلق نمیگیره کلا دیگه. خب به هر کی بگی زنت مهریشو میخواد بزاره اجرا میر ...

ن عزیزم اگ عندالمطالبه باشه از وقتی ثبت میشه تقاضات

میتونه انتقال بده بازم توقیف میشه

تازه داشتیم تو دادگاه گفته میدونسه میخوام مهرمو بذارم اجرا رفته کرده بنام مامانش همشو تاریخ انتقال سند و... ک دیدن توقیف کردن

عه واااااا میری درخواست میدی تازه یکماه بعد ثبت رسمی میکنن ؟ من فکر کردم همون لحظه درخواست ، ثبت م ...

دقیقا یعنی همینی که گفتیه. مسخره ها. بگن مهریه الکیه دیگه. چه قشنگم در جریان قرار میدن اقارو در بره از مهریه. اصلا فکرشو نمیکردم در این حد باشه قانون اینقد طرف آقایونه  

نگران نباش اموالش توقیف میشه

و اگ قصدت گرفتن مهریس حتما ی وکیل خوب بگیر

دایی شوهر من خونه و ماشین و طلا وحتی بچه حتی دیه فوت مادرشدن بعد ۳ سال ۴۰ میلیون روریختن ب حسابش دادگاه سریع انتقال داد بحساب زن  جامهر داد دادگاه قبول نکرد هنوز بعد۵.۶سال داره مهر قسطی میده

ن عزیزم اگ عندالمطالبه باشه از وقتی ثبت میشه تقاضات میتونه انتقال بده بازم توقیف میشه تازه داشتیم ...

شما مطمئنی؟ آخه آب پاکیو ریختن دستم.  دقیقا گفت یه ابلاغیه برای همسرتون میره اول کار که بدونه.  شماها هم ثبت نام میکنین و برای کارای مهریه چندبار میای اداره ثبت و میری و بعد از یه ماه و شایدم بیشتر  دستور مهریه تازه ثبت رسمی میشه با توقیف و بلوکه شدن حسابهاش و از اون تاریخ تازه دیگه نمیتونه کاری کنه. فرار از دین هم 50 50 هست  و دردسر داره.