2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 24 پست
نگران نباش اموالش توقیف میشه و اگ قصدت گرفتن مهریس حتما ی وکیل خوب بگیر دایی شوهر من خونه و ماشین ...

آخه وکیل با این قیمت سکه گفت‌ 70 ملیون باید بدی تازه من نمیتونم قول بدم که برات بگیرم مهریرو

شما مطمئنی؟ آخه آب پاکیو ریختن دستم.  دقیقا گفت یه ابلاغیه برای همسرتون میره اول کار که بدونه.& ...

ن عزیزم مگ الکیه اگ اینجوری بهت گفته حتما برو وکیل خوب بگیر کاراتو بکنه تا قرون اخرشو میگیرن

الان بری دادگاه میبینی نصف زندانی ها بخاطر مهرندادنه

حتما با ی وکیل حرف بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مطمئنی؟ آخه آب پاکیو ریختن دستم.  دقیقا گفت یه ابلاغیه برای همسرتون میره اول کار که بدونه.& ...

من الان یکسال ونیمه اجراگذاشتم .ولی خبری نیست .یه خونه ویه ماشینم که نمیشه توقیف کرد.

آخه وکیل با این قیمت سکه گفت‌ 70 ملیون باید بدی تازه من نمیتونم قول بدم که برات بگیرم مهریرو

برو پیش ی وکیل دیگ

میگم برو پیش وکیل دیگ بخاطر ک دیدم تو فامیل بچه رو ک میبرن هیچ مهرشوتم تاقرون اخر میگیرن کل زندگیم بار میکنن میبرن

من الان یکسال ونیمه اجراگذاشتم .ولی خبری نیست .یه خونه ویه ماشینم که نمیشه توقیف کرد.

وای میبینی اصلا انگار نه انگار.اصلا ور دارن این مهریرو. اکثرا که میبخشن بیچاره ها. یه سریام که مثل من نیاز دارن قانون کمک آقا میکنه که نده به خانوم. واقعا که 

یعنی هنوز ثبت نشده درخواست بعد ۱ سال و نیم؟!!! واا من الان ۲ ماهه اجرا گذاشتم خبری نیس همشم به وکیلم میگم چرا خبری نیس میگه طول میکشه. واقعا انقدرررر زیاد؟!!!😐😐😐

ن عزیزم اگ عندالمطالبه باشه از وقتی ثبت میشه تقاضات میتونه انتقال بده بازم توقیف میشه تازه داشتیم ...

طبق رای وحدت رویه جدید دیوان عالی کشور تا قبل از حکم قطعی مهریه انتقال اموال از طرف زوج مشکل قانونی نداشته و جرم بر ان متصور نیست