2777
2789
عنوان

کسی اطرافتون هست چشماش دو رنگ متفاوت داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه دختره هم بود يه چشمش قرمز بود 

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

دوستم چشاش عسلیه یه چشمش روشن تره از اون یکی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
خودم 😂😂شبا چشام سبزه روزا آبی

منم رنگشون عوض میشه ولی اینطوری خیلی بهتره

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 

من خواهرشوهرم نصف چشم قهوه ایه نصفش عسلی

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
خودم 😂😂شبا چشام سبزه روزا آبی

عاشق چشم رنگيام خودم چشمم عسليه ولي سبزو ابي و طوسي دوستدارم 

باخرابات نشينان ز كرامات ملاف       هرسخن وقتي و هر نكته زماني دارد 
عکس اخری ترسناک بود  پسردایی بابام .. ی چشم آبی ی چشم سبز

مسخره اش میکنن یا عادیه؟

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 
شوهر خواهرمم اینجوریه همیشه رنگ چشاش تغییر میکنه واقعا جالبه 

اره

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
بله دوستم یکی سبزیکی قهوه ایی

مسخره اش میکنن؟