2777
2789
عنوان

مو هام 😢😢😢😢

515 بازدید | 45 پست

توروخدا کمکم کنید موهام زبر شده مثل سیم ظرفشویی همش وز میشه باید به سختی شونه کنم  چیکار کنم یه راهی هم واسه موخوره بگید لطفا

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موخوره رو با قیچی یا دستگاه موخوره گیر بگیر واسه زبریم ماسک مو قبل و بعد حموم و روغن بزن

چه ماسکی چه روغنی اسمش چیه

اگر موهاتون خشکه از شامپوی فولیکا که زرد رنگه استفاده کنید و مهمتر از اون حتما ماسک داخل حمام بزنید همون فولیکا که عالیه ۵ دقیقه بمونه ابکشی کنید خیلی هم نمیخواد جوری ابکشی کنید که تمام ماسک بره بگذارید بفهمی نفهمی کمی روی موهاتون باشه 

موخوره هم فقط کوتاهی درمانش میکنه و سپس تقویت 

خیلی راه هست...موخوره رو منم گرفتم قبلا رفتم یکم کوتاه کردم

برا زبری هم میگن روغن ارگان...سس مایونز...روغن زیتون..ماسک مو سرم مو مارک سریتا خوبه قیمتشم مناسبه...روغن گردو هم خوبه

کار خاصی نمیتونی کنی جز بوتاکس و اگه خیلی دیگه داغون و فاجعه است و هیچ راهی نداره کراتین احیا

بوتاکس چیه دیگه

شامپو استم سل بخر بدون سولفات و خیلی خوبه واسه جلوگیری از موخوره هم خوبه بوشم خوبه

ماسک موی بیتروی هم بخر بزن به موهات اونم هم بوش خیلی خوبه وهم نرم و لطیف میکنه بعد حموم راحت شونه میکنی

قبل حموم روغن بزن به سرت بعد چن ساعت برو حموم هم واسه رشد موهات و نرمیش خووبه

فعلا...😇👋🏻