2821
2789
عنوان

به نظرتون جنین من پسر یا دختر؟

543 بازدید | 48 پست

سلام خدمت بانوان عزیز نی نی سایتی.بچه ی اولم.خیلی کنجکاوم بدونم بچم پسر یا دختر.اینم اعلائمم.اوایل خیلی سردم بود.ولی الان معمولیم.ده هفتم.اصلا حالت تهوع نداشتم و ندارم.بیشتر غذاهای تند و شور دوس دارم.همه چی میخورم.بیشتر گوشت چرخ کرده دلم میخواد.ادارم تیره شده.سینهام از اول دردناک و بزرگ و نوکشون تیره شده.حسم میگه پسره.ولی نمیدونم.برام فرقی نمیکنه.فقد سالم باش.میشه لطف کنید و نظرتون رو بگید

تعداد رای : 25
نظرسنجی
پسر؟
17
68%
دختر؟
8
32%

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دفعه قبل سردم میشد نوک سینه ام هم سیاه شد دختر بود باقی علائم رو نمیدونم

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه 

نود درصد کسایی که دیدم میان علائم میگن علائم روبه سمت پسرو میگن

نمیدونم واقعا چرا؟

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

پسر.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
منم اوایل دست وپاهام سردبود وباعلایم نمیشه گف بتاخونت چن بود

راستش تازه فهمیدم باردارم.ازمایش ندادم.فقد سونو رفتم.گفتن ۸هفته و پنج روزمه. شکه شدم.حتی نپرسیدم ضربان قلبش چنده.خودتون جنسیت جنینتون مشخص؟

نود درصد کسایی که دیدم میان علائم میگن علائم روبه سمت پسرو میگن نمیدونم واقعا چرا؟

نه حسم بهم میگه.همیشه عاشق دختر بچه ام.ولی چن روز قبل این که بفهمم باردارم.چشمم افتاد به لباس نوزادیا. فقد لباسای پسرانه ها خیلی جلو چشم بودن.چن بار هم خواب نوزاد پسر میبینم. نمیدونم چرا.خیلی کنجکاو شدم

نه حسم بهم میگه.همیشه عاشق دختر بچه ام.ولی چن روز قبل این که بفهمم باردارم.چشمم افتاد به لباس نوزادی ...

انشالا هرچی دلت میخواد خدا بهت بده عزیزم

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
2825
2823
2791
2779
2792