من یه پسر دارم...توانایی جسمی و روحی فرزند دوم رو ندارم...میخوام ببینم تک فرزندی خیلی بده؟مخصوصا اونهایی که خودشون طعم تک فرزندی رو چشیدن یا الان تک فرزند دارن میشه حس حالتون رو بگین
دقیقا حرف منو زدی ما که تنهایی هامونو کشیدیم فاصله سنی زیاد خیلی بده
دقیقا خیلی سخته...تمام بچگیمو تنها بودم و خودمو سرگرم کردم اومدم تو نوجوونی یه نفر دیگه هم اومد...بعضی وقتا آدم حوصله نداره دلش میخواد تنها باشه یا حداقل اگه کسیم هست همدمش باشه بعد اون یهو میپره تو اتاق یا یه سوالو انقدررر تکرار میکنه که روانی میشی...از علاقه است ولی کلافه کننده میشه واقعا!
دقیقا نظر منم همینه.... در حد متوسط که میتونیم خرجشونو بدیم... حالا پنت هاوس هم نزدیم به اسمش ...
میدونی حس میکنم دیگه به آرزوهام نمیرسم و میشم یه مادر عقده ای..از اینا که به بچه فشار میارن تا آرزوهای خودشونو تو بچه پیدا کنن....آخه ۳۴ سالمه دیگه دومی رو بیارم و بخواد از آب و گل در بیاد شدم ۴۰
من که هیچ کسو ندارم نه دوست نه فامیل و اشنا هییییچکس واقعا خیلی سخته
خیلی وحشتناکه
من به خودم قول دادم حداقل دوتا بچه بیارم
دیگه کم اوردم مامان و بابام میدونن تنهام ولی دیگه با این اختلاف سنی کار از کار گذشته
رفتم دکتر ... دکتر بهم میگه فکر و خیال زیاد میکنی ... بابامم گفت ما همش سر کاریم چون تنهاست اینطوری میشه ... چقد بده نتونی جلوی بقیه بگی نمیتونی با این قضیه کنار بیای هرکی بپرسه باید بگم خیلی راضیم مشکلی ندارم 😭🙁🙁
خواهر و برادر به شرطی خوبه که سناشون به سنت نزدیک باشه...من الان دوستام هستن خواهر دارن مثلا سه چهار سال ازشون بزرگتره...یا اگرم فاصله سنیشون زیاد باشه خودشون کوچیکتره ان خواهره بزرگتره...همش بیرون اینور اونور باهم کیف میکنن بهشون خوش میگذره بعد من چی؟!
حتی اگه فاصله سنیم زیاد باشه بازم به نفع بچه کوچیکه اس نه بزرگه!
خداروشکر یکی گفت خوبه من یه بچه دارم دیگه بچه دار نمیشم چند بارم ای وی اف کرذم اینقدر بهم میگن یکی دیگه بیار افسردگی گرفتم دلم برایه بچمم میسوزه ولی پست شما روخیم رو خیلی خوب کرد
خداروشکر یکی گفت خوبه من یه بچه دارم دیگه بچه دار نمیشم چند بارم ای وی اف کرذم اینقدر بهم میگن یکی د ...
عهه 😃😍 اره خیلی خوبه
همه توجه مامان بابات مال توعه هرچی بخای میگیرن و کلا عالیه
دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈