2777
2789
عنوان

داغونم بچه۱۴ماهم مشکوک ب کروناس

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 96 پست
پسرمم فقط اسهال تب داره همین داروهارو بهش داده

خب پس نگران چی هستی

احتمالا دلدرد داره ولی نمیتونه بگه پسرمنم چون7سالشه خودش علائمو گفت 

همین داروهاروبهش بده سه روزدیگه خوب شده

کته ماست بانعنا بهش بده

عزیزم قصدم نگران کردن کسی نیست ولی بیمارستان مفید کلی نوزاد و بچه مبتلا ب کرونا بستری هستن

دوست منم  کادر درمان هست میگه کلی بچه بستری هستن و بدحال و متاسفانه فوت هم‌ میشن بعضی هاشون 😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی .. بابچه بایدخیلی رعایت بشه بیرون رفتنی.شوهرم بچخ روبردبیرون فرداش اینطورشد

شوهرمنم خودش سرکار میره شاید ویروس اورده باشه توخونخ

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
دوست منم  کادر درمان هست میگه کلی بچه بستری هستن و بدحال و متاسفانه فوت هم‌ میشن بعضی هاشون 😔

وای 

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
دوست منم  کادر درمان هست میگه کلی بچه بستری هستن و بدحال و متاسفانه فوت هم‌ میشن بعضی هاشون 😔

چند ساله ان که فوت میشن😥😥😥

تو نی نی سایت، هر تایپیکی میزنی، یه عده ثابت هستن که بگن استارتر پسره،انگار سونوگراف تعیین جنسیتن
خب پس نگران چی هستی احتمالا دلدرد داره ولی نمیتونه بگه پسرمنم چون7سالشه خودش علائمو گفت  همین ...

خدااززبونتبشنوه

دخترمن نزدیک عید اینجوری شد دکتر درمونگاهم بردم گفت رودل کرده و چیز کثیف خورده خلاصه ۳ ۴ روز تب شدید داشت بخاطر مسکنا میخابیدش بعد ده روزم اسهالش خوب شد من یکسره زیره تخم شدید نبات داغ دم میکردم بهش کم کم میدادم ۰  دوغ و ماست ونعنا و دمی شیوید وماش میدادم ببین نگران نباش فقط به بچت برس انشالله خوب میشه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
دخترمن نزدیک عید اینجوری شد دکتر درمونگاهم بردم گفت رودل کرده و چیز کثیف خورده خلاصه ۳ ۴ روز تب شدید ...

پسرم فقط شیر میخوره ب زور بهش کته ماست دادم

داره دندون در میاره

اره دندون اسیاباشم داره درمیاد