حالم خیلی بده دیروز صب ک بیدارشد اسهال شدید داشت و تب استامینفون دادم بی فایده عصربردمش متخصص گف مشکوک ب کروناس بچم دوروز هیچی نخورده همش خوابع😭😭😭
اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
دوست منم کادر درمان هست میگه کلی بچه بستری هستن و بدحال و متاسفانه فوت هم میشن بعضی هاشون 😔
وای
خب پس نگران چی هستی احتمالا دلدرد داره ولی نمیتونه بگه پسرمنم چون7سالشه خودش علائمو گفت همین ...
خدااززبونتبشنوه
دخترمن نزدیک عید اینجوری شد دکتر درمونگاهم بردم گفت رودل کرده و چیز کثیف خورده خلاصه ۳ ۴ روز تب شدید داشت بخاطر مسکنا میخابیدش بعد ده روزم اسهالش خوب شد من یکسره زیره تخم شدید نبات داغ دم میکردم بهش کم کم میدادم ۰ دوغ و ماست ونعنا و دمی شیوید وماش میدادم ببین نگران نباش فقط به بچت برس انشالله خوب میشه
دخترمن نزدیک عید اینجوری شد دکتر درمونگاهم بردم گفت رودل کرده و چیز کثیف خورده خلاصه ۳ ۴ روز تب شدید ...
پسرم فقط شیر میخوره ب زور بهش کته ماست دادم