2777
2789
عنوان

راهنمایی

14 بازدید | 2 پست

سلام 

من ۲۲هفته و ۶روزمه 

دیروز یخورده لازانیا خوردم ظهر صبح هم نون پنیر و انگور خوردم  و ی دونا دونات خوردم  تا ساعت۷ بعد شوهرم اومد یلیوان متوسط هم شیر موز خوردم 

بعد ساعت ۸و نیم بود  بخخشید بالا اوردم قبلش احساس میکردم معدم سنگیه که بعدش خوب شدم 

بعد شبش ماشت چکیده با نعنا و نون خشک خوردم   و مشکلی نداشتم خوابیدم 

الان امروز صبح از خواب بیدار شدم نون و پتیر هندونه خوردم برا صبحانه  بعد الان یخورده احساس میکنم سرم سنگینه و چشمام هم انگار یحالیه  

پری روز هم پیش دکترم بودم مشکلی نداشتم 

الان اینا علایم خطر ناکه  که برم دکتر ؟

ممکنه فشارم بالا و پاین شده باشه؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

شرمنده زیاد شد 

هرکی میدونه راهنماییم کنه؟ 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

کسی نمیدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.