2777
2789
عنوان

مشکلات شیردهی

109 بازدید | 10 پست

خانما من قبل از شیردهی و بارداریم سینه هام کوچیک نبودن ولی حداقل فرمشون خوب بود

الان چهارماهس دخترم

اوایل خیلی بزرگ شده بود

ولی الان خیلی افتاده شده.مخصوصا شیر ک میخوره بعدش ک خالی میشه قشنگ میفته

چیکار باید کنم😔😔😔😢😭توروخدا بگین شما چیکار کردین خوب شد

اصا از خودم بدم اومده  حس میکنم خیلی اندامم زشت شده😣

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...

متاسفانه افتادگی سینه شیردهی فقط با عمل درست میشه😔

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی هیچ کاری نمیشه کرد،؟؟؟؟ عملش چقد هزینه داره میدونی؟

هزینشو نمیدونم ولی هیچی درستش نمیکنه

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
حوصله داری سینه واسه افتادن دیگه بعدا ورزشای دائم بکنی بهتر میشه اما نه مثل روز اول.

نگووو توروخدا

مانتو میپوشم اصا یجوریه

هرلباس زیری استفاده میکنم فایده نداره انقدر میکشونه پایین

خیلیییی بده

ورزش میکنم

از ی ماه بهد زایمانم شروع کردم البته تو خونه ولی فایده ای نداشته ماه ب ماهم بدترمیشه😖

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...
برا شمام اینجوری شد اوف انقد عادی نگو درست نمیشه ته دلم خالی میشه😂😭

بله عزیزم منم دخترم 5ماهشه اونروز ی مربی فیتنس کار میگفت سینه شیردهی فقط با عمل درست میشه 

نگووو توروخدا مانتو میپوشم اصا یجوریه هرلباس زیری استفاده میکنم فایده نداره انقدر میکشونه پایین خ ...

پرس سینه تو باشگاه بزن. من سینه هام گندس ۸۵ پس باید خودمو بکشم بگم شله اصا عین خیالم نیست

روانشناسی کودک