2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 320 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هم که پسر نیستم قید ازدواجو زدم اونموقع که صددرصد اینکارو میکردم، مگه دیوانه ام این همه مسئولیت و فشار روحی به خودم تحمیل کنم😎

.                                                                  
یا دزد یا معتاد یا دختر باز میشدم😂😂😂😂خدایا شکرت پسر نشدم

دختر بازي هم پول ميخواد

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
نگفتم همه شون عین همن  که  درسته  حرفتون تو خود قرانم گفته مردان پاک از ان زنان پاکدا ...

شما از پاکی اونا مطمئنی؟ من یه خانومی رو میشناسم به خدا که اصلا باور نمیکردم یه درصدم خطا کنه ببخشیدا یه فاحشه ای از آب دراومده بیا و ببین هیچکی نمیدونست شوهرش با یه مرد دیگه تو خونه مچشونو گرفته هیچکی حرف مرده رو تا روز طلاقشون باور نمیکرد بس که زنه خودشو خوب نشون داده بود

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
یه ضرب المثل ترکی هست که میگه هرچی بریزی تو آشت همون میاد تو قاشقت اگه شما خوب باشی که ایشالا هستی ی ...

جدا از ضرب المثل خود قرآن گفته این حرفو ولی الان میبینی شوهره یا زنه از گلم پاکترن ولی بازم همسرشون خیانت میکنه این دلیل نمیشه هرکی خیانت کاره شوهرشم خیانت کاره یا برعکس

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
شما از پاکی اونا مطمئنی؟ من یه خانومی رو میشناسم به خدا که اصلا باور نمیکردم یه درصدم خطا کنه ببخشید ...

خاک عالم ت خدا بس کنید😑😑😑😑

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بخدا قسم من دارم از حرص منفجر میشم ا دست این مسئولین آشغال خر پول ک خب لز جیب مردم بدبخت ندارن

طلا گرمی ۷۰هزار باید بشه یک ملیون بیست هزار؟؟؟؟؟

خدا لعنتشون کنه

این مملکت رو باید فقط اتیش زد

۱۰۰هزار تومن ۴تادلار میکنه ای خداااا مرگ بر مسئولینی ک برای این مردم بیچاره تصمیمیم میگیرن همین مرگ بهشون

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍

من ازدواج میکردم دوتایی کار میکردیم زندگی مونو میساختیم حتما که نباید همه شرایط محیا باشه تا ازدواج کرد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
والله من این خیانتای عجیب قریبو و فقط ت نی نی سایت دیدم اصلا فک میکنم همش تخیلیه اخه اون شوهر بدبختی ...

مشت نمونه خرواره تو جامعه هم دیدم ولی اینجا چون راحت تره راستشو میگن عین واقعیته

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
مشت نمونه خرواره تو جامعه هم دیدم ولی اینجا چون راحت تره راستشو میگن عین واقعیته

😑😑😑😑

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

من پسر بودم همش میرفتم مسافرت. تا دور وقت بیرون بودم. هرچی میخواستم میپوشیدم. با دوستام میموندم شبم خونه نمی‌رفتم.  سوار موتور. دوچرخه میشدم

کلی خوش می‌گذشت 

واسه همین دوس دارم پسر داشته باشم که محدود نباشه

بخدا قسم من دارم از حرص منفجر میشم ا دست این مسئولین آشغال خر پول ک خب لز جیب مردم بدبخت ندارن طلا ...

ایشاالله ک روحانی رو خدا برداره شاه دزد اصلی اونه