2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 320 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تو ایران پول در آوردن خیلی آسون جون قیمت لحظه ای بالا میره نمک هم بخری دو ماه دیگه میتونی با سود بفروشی اگه پسر بودم مطمئنم خیلی پولدار میشدم هر چند اصلا دوس مدارم پسر باشم یا پسر دار شم

متاسفم چقدر واسه خودتون ارزش قائلید 😑نصف بیشترتون اگه پسر بودید فقط به خانومها بی حرمتی میکردید از ماست که بر ماست 😶

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟
تو روحت فقط تو از من بهتری واقعا🤣🤣

عشقمی تو 

یکی از دوستان بهش برخورد که نقش پسرو بازی کردیم 

ولی خدایی گذشته از شوخی دخترا از پسرا بدترن

من با دختر همسایمون رفتم بیرون یه پسر از کنارمون رد میشد دختر بهش متلک پروند 

همون جوری که دختر خوب هست پسر خوب و با معرفت هم هست

چقدر واسه خودتون ارزش قائلید نصف بیشترتون اگه پسر بودید فقط به خانومها بی حرمتی میکردید از ماست که ب ...

آرزو بر جوانان عیب نیست😒😂

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره