2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 320 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  پسرم.مشکل اینکه با خونه و ماشین و کارم باز عقل سلیم میگه ازدواج نکن چون امرار معاش خیلی سخت شده.من نباید چن سال دیگه خونه عوض کنم؟نباید ماشین عوض کنم؟از کجا قراره بیارم؟

"""""شک تنها حقیقته"""""
دوره بابات خوب بود الان همون حجره بابات چند قیمت میخوره  ی جوون چقد باید پادویی کنه تا بتونه ه ...

اتفاقا پیش بابام کسی که کارگری میکرد ومتولد ۷۳ بود الان هم حجره داره هم خونه وهم ماشین از ۱۲ سالگی کار میکرد درسشو ول کرد چسبید به کارش قرار نیست که همه تا ارشد که درس میخونن مثله یه خانوم بشینن خونه و هیچ کاری نکنن 

فامیل ما خداشاهده تا ارشد خوند کنار کارش براش از دانشگاه کار خوبی هم پیدا شد ولی گفت وقتی با زورو بازوم میتونم بیشتر درامد داشته باشم چرا یه حقوق بگیر بخورو نمیر باشم تازه عقد کرده ویه خونه ی ۲۰۰ متری بهترین جای تهران خریده  

خدا نکشتت😂

خیلی خوب می شد والا😁

حال قلبم بی توتعریفی نداره میشه برگردی😭                         نمی دونم بهم کاش بگی چرابادل من سردی...         نم زده چشامو توکه می گفتی داری هوامو..بیابرس به دادم اگه می شنوی صدامو ....😥وای ازاین زمونه...حال دلموهیشکی نمی دونه...غم دوریت داره منوبه آتیش می کشونه...😣😣جای خالیت قلبموازجامی کنه...خیس اشکن دوتاچشمام...این حال منه...کی به جای من داره سرروی شونت میزاره می خونه؟؟؟😩بی تواینجایه گوشه این دلم می پوسه...💔💔این فاصله برام یه چی مثل کابوسه...سردوبی روحه این خونه بی توواسم مثل زندونه...آخه عشق من کی قدمن محونگات میشه دلش میره نوازش کنه موهاتو...ندارم دیگه بعدتویه خواب راحت...به کی فک می کنی ومی بندی پلکاتوو😔😔😔😔