2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 320 پست

اگه پسر بودم اون موقع که تازه دیپلم گرفته بودم هم درس می خواندم هم سر کار میرفتم بدون وقفه تا دکتری درس میخوندم بعدشم با یه دختر خوب ازدواج میکردم هیچ دختری رو وابسته خودم نمی‌کردم دل عشقمم هیچ وقت نمشکوندم اشکاشو در نمی اوردمم به پسرمم اینارو یاد خواهم داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته می تونستمم ی دختر یکی یدونه پولدار پیدا کنم و‌پولاش رو بگیرم بعد برم چندتا زن بگیرم...اینم فکر ...

اونم وایساده تو پولاشو بگیری بری دختربازی😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من فاز نگرفتم برای پسره با عرضه کار هست پسری که مبگه من چون شرایط ندارم ازدواج نمیکنم یه تنه لشه بدب ...

خب منو چرا میزنی مگه من پسرم و بیکار که زن نگرفتم ویششش😕

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

منم ازدواج نمیکردم میرفتم سفر .البته تو خواب .

تو واقعیت باید مثل ...صبح تا شب کار میکردم شب هم غرغر های دوست دخترم رو تحمل میکردم   دلم سوخت برا پسرا🤣🤣🤣🤣

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
من فاز نگرفتم برای پسره با عرضه کار هست پسری که مبگه من چون شرایط ندارم ازدواج نمیکنم یه تنه لشه بدب ...

عزیزم وقتی همه چی شده پارتی بازی برای کار دولتی 

و ازاد هم شده سرمایه اولیه 

وام گرفتن هم با سود بالا صد تا ضامن 

کی میتونه کار داشته باشه

نه شما منظوره منو نفهمیدین

پسره همسایه ما متولد76 شبا درس میخوند روزا کار میکرد

الان ازدواج کرده همه چی داره

تویه همین شرایط چرا برای اون کار هست مگه اون تویه همین دنیا نیست

بی عرضه هاااا خودشون عرضه ندارن کارکنن میگن نیست

تو خیلی باارزشی