2777
2789
عنوان

وام طلا بانک کارگشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 31777 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی عزیزم.بورسم خوبه من سر درنمیارم

من سهام عدالت دارم اخرین سری شده بود ۱۶ تومن پولم الان میگن شده سی میلیون

قرار تا اخر سال ۴۰ بشه ولی با این تورم بیشتر میشه. میخوام اخر سال در بیارمش یا ماشین بگیرم یا روی خرید خونه بدم.

عزیزم سود بانکم بگیرن بازم نمیصرفه اخه الان با ده میلیون چی میشه بخریم؟  بعدم این بانکای دزد ک ...

ميدوني چراميگم خوبه؟از اين نظر كه مثلا يكي عادت داره قرعه هاي خونگي شركت ميكنه خب بجاي اينكه منتظر بمونه ببينه كي درمياد همون اول پولش رو ميگيره و بعد يك سال برميگردونه

بعدم ١٠تومنم خيلي بدنيست بالخره ي كارايي ميشه كرد همشه ك نبايد همه چي زياد باشه

ولي باهات موافقم نميشه بهشون اعتماد كرد خيلي ريسكه

ديش ديري ديرين ماشالله
ميدوني چراميگم خوبه؟از اين نظر كه مثلا يكي عادت داره قرعه هاي خونگي شركت ميكنه خب بجاي اينكه منتظر ب ...

ببین من چون داییم و شوهرخاله‌ام بانکی هستن میدونم چه خبره... هیچوقت بانکیا کاری نمیکنن به ضررشون باشه

من پول خودمو بعد یک سال برداشتم از روش کم کردن که چرا برمیداری قراردادم تمام شده بود!!!

دزدن اینا

ادم پولاشو تو بالش بذاره بهتره تا به بانک بده.

قرعه دیر شاید برسه دست ادم ولی سود الکی نمیدی هرچند الان ادم بهترین کار این با پول خودش کار کنه و پس انداز کنه. دیگه وام به درد نمیخوره و جواب نمیده چون قیمتا ثانیه‌ای بالا میرن

مثل دارایکم که دولت عرضه کرد .هر کد ملی دوتومن سهام برداشت .دوتومن الان شده پنج و خورده ای میگن دوت ...

سلام عزیزم،مییشه هروقت پیاممو دیدی راهنماییم کنی.

من شنیدم تو سال ۹۹ چون تقاضا برا این وام زیاد شده طلاهارو میدی بعد ‌۵ ماه پولو میریزن تو حساب؟ شما رفتین پرسیدین این قضیه حقیقت داره؟؟

و اینکه برای گرفتن وام چه مدارکی باید همراه داشته باشیم؟

سلام عزیزم،مییشه هروقت پیاممو دیدی راهنماییم کنی. من شنیدم تو سال ۹۹ چون تقاضا برا این وام زیاد شده ...

سلام عزیزم..اول که رفتم 20روز بعد بهم نوبت داد ..و همون روز ریختن برام پولو.کپی شناسنامه و کارت ملی میخوان

نشد که بشه🙃