2777
2789
عنوان

وام طلا بانک کارگشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 31777 بازدید | 59 پست

این بانک برای بانک ملی اسمش بانک کارگشایی در مراکز استان ها شعبه داره و دو مدل وام داره وام جعاله ۲۰ میلیون و سر سال با سودش باید ۲۴ میلیون پس بدی در ازای صد گرم طلا و نوبتی است باید چند ماه زودتر نوبت بگیری وام قرض الحسنه با ۳۰ گرم طلا دو میلیون و سودش ۱۱ درصد است سر سال باید دو مییلون ودویست و پنجاه پس بدی و شماره تلفن بانک جهت پرسش ۰۲۱۵۵۶۱۶۱۴۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم..اول که رفتم 20روز بعد بهم نوبت داد ..و همون روز ریختن برام پولو.کپی شناسنامه و کارت ملی ...

سلام من میخوام ۴۰ گرم طلا بزارم بانک کارگشایی و هشت میلیون وام بگیرم. باید از قبل ثبت نام کنم یا همون روز برم بهم پول میدن؟

سلام عزیزم ببخشید شما ۱۶ میلیون باسودش چقدر برگردوندین،راضی بودین ،طلاهاتونو پس دادن اخه خیلیا میگن ...

سلام هنوز موعد بازگشتش نشده 

سری قبل طلاهامو پس دادن..انشاالله این سری هم میدن😀

نشد که بشه🙃
سلام هنوز موعد بازگشتش نشده  سری قبل طلاهامو پس دادن..انشاالله این سری هم میدن😀

ببخشید شما سری قبل چند گرم گذاشتید چقدر بهتون دادن،این سری ک جدیدتر گذاشتین چند گرم بود چند تومن دادند،همون روز پولو واریز کردن یا تو نوبت بودین

ببخشید شما سری قبل چند گرم گذاشتید چقدر بهتون دادن،این سری ک جدیدتر گذاشتین چند گرم بود چند تومن داد ...

یادم نمیاد چند گرمه🤦فقط طلایی که دو سال پیش باهاش نه تومن دادن سال بعدش 16تومن دادن ..امسال هم قطعا بیشتره 

برای نه تومن من نه و هشتصد پس دادم 

سه چهار روزی تو نوبت بودم

نشد که بشه🙃
یادم نمیاد چند گرمه🤦فقط طلایی که دو سال پیش باهاش نه تومن دادن سال بعدش 16تومن دادن ..امسال هم قطعا ...

ببخشید جز اقساط هزینه اضافی دیگه ای ک نمیگیرن ،مث هزینه نگهداری طلا،شما قرض الحسنه گرفتین یا جعاله،زودتر از یکسال هم بخوایم تسویه کنیم قسط و بهمون برمیکردونن یا باید سر یکسال باشه،ببخشید انقدر سوال میپرسم،نیاز دارم ب پولش واز طرفی میترسم میخوام از تجربه کسی ک انجام داد بپرسم ببینم بصرفس یا نه

ببخشید جز اقساط هزینه اضافی دیگه ای ک نمیگیرن ،مث هزینه نگهداری طلا،شما قرض الحسنه گرفتین یا جعاله،ز ...

قسطی نیست..سر یک سال باید کل مبلغ وام به علاوه سودش رو پس بدی و مجدد میتونی بعد چند روز وام بگیری 

نشد که بشه🙃
قسطی نیست..سر یک سال باید کل مبلغ وام به علاوه سودش رو پس بدی و مجدد میتونی بعد چند روز وام بگیری&nb ...

سلام عزیزم من میخوام وام بگیرم کدوم بانک باید برم؟شماتهرانی؟کدوم شعبه تهران رفتید؟